Erfaren kosmetisk laserbehandler søges (opslået 5. juni 2017)

Kvindeansigt

Erfaren kosmetisk laserbehandler søges (opslået 5. juni 2017)

Har du mod på nye udfordringer i en stærkt voksende og veldrevet klinik med egen hudlæge og gode muligheder for faglig udvikling? Er du vores nye, erfarne laser og IPL behandler og er du registreret hertil hos Styrelsen for Patientsikkerhed (tidligere SST)?

Vi oplever en stigende tilgang af kunder især til behandling for uønsket hårvækst IPL i vores klinikker i København og Virum. Desuden har vi stadig flere kunder, der ønsker behandling med dermaroller og får fedtfrysning.

Derfor har vi brug for dig, som vores nye, dygtige behandler!

Har du mod på nye udfordringer i en stærkt voksende og veldrevet klinik med egen hudlæge og gode muligheder for faglig udvikling, så læs videre her!

Vi lægger vægt på at du er dygtig og kan dokumentere det, og ikke på din formelle uddannelse. Skønhed og æstetik er centralt i dit liv.

NB! Vi gør opmærksom på, at vi ikke besvarer ansøgninger fra nyuddannede personer, som har kortere end 2 års erfaring med IPL og laser kosmetiske behandlinger / ikke er registrerede til kosmetiske behandlinger hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Vores forventninger:

Vi forventer at du:

 • Har min. 2 års erfaring fra anden travl klinik, hvor du nu har mod på nye faglige og personlige udfordringer
 • Du er glad for at udføre behandling med laser/IPL af uønsket hårvækst
 • Du er parat til at udvikle dig fagligt

At du er erfaren kosmetisk sygeplejerske betyder for os, at du:

 • Selvstændigt kan udføre laser og IPL behandlinger på et fagligt højt niveau
 • Er vant til at levere exceptionel kundeservice
 • Trives i privat klinik og deltager aktivt i salg af behandlinger og produkter

Du er registreret til:

 • Fjernelse af uønsket hårvækst med laser / IPL
 • Det er en fordel, men ikke et krav, at du også er registreret til lettere rynke- og karbehandlinger med laser og IPL

Har du allerede erfaring med micro-needling (”Dermaroller”) behandling af rynker og ar (f.eks. strækmærker), er det fint, ellers tager vi os af at oplære dig i dette ved vores meget erfarne micro-needling behandler. Dermaroller behandlinger vil udgøre en væsentlig del af dit arbejde hos os.

Erfaring med fedtfrysning er endeligt også et plus, men langtfra et krav!

Du har et godt kendskab til regler på området og kommer fra en klinik, der ikke er under skærpet tilsyn hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Vi tilbyder dig:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Provision for salg af cremer
 • At blive del af et velfungerende team med egen hudlæge og dygtige, skønne kolleger
 • Spændende udfordringer og muligheder for fortsat faglig udvikling
 • Job i en veldreven klinik i rivende udvikling og med lav ledelsesstruktur
 • Indflydelse på udvikling af dit job

Arbejdstiden vil være inden for vores åbningstider, der p.t. er kl. 09.00 – 20.00 i hverdagene og kl. 10-15 om lørdagen. Du skal kunne arbejde 1 lørdag om måneden. Det er afgørende, at du kan arbejde sent mindst 3 dage om ugen.

Hvor meget vi har brug for dig timemæssigt om ugen, afhænger af dine kvalifikationer (hvor mange typer behandlinger, du allerede mestrer). Ved din opstart skal du forvente at arbejde deltid, men med mulighed for udvidelse af timer.

Vi foretrækker ansøgere, som er fleksible og mobile. Som alle vores andre behandlere skal du regne med at arbejde i 2 - 3 af vores klinikker.

Har alt dette vakt din interesse, så send os en mail med din ansøgning, CV og foto til adm. direktør, Wenche Arnevik Obitz på wob@dermocosmetic.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte Wenche telefonisk for spørgsmål til jobbet på tlf. 30 53 87 38.

Vi er parate til at vente på den helt rigtige person indenfor de næste 3 - 4 mdr. Ansættelsesstart forventeligt 1. september 2017. Din ansøgning behandles selvfølgelig fortroligt.

Her kan du læse mere om DermoCosmetic.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz