Elisabeth Krystina Christensen - laser- og Dermaroller behandler

Kvindeansigt

Elisabeth Krystina Christensen - laser- og Dermaroller behandler

Elisabeth Krystina Christensen er laserbehandler og Dermaroller specialist. Hun har mere end 20 års erfaring med kosmetiske behandlinger og udfører især IPL- og laserbehandlinger samt hudforyngelse med microneedling (Dermaroller).

Elisabeth Krystyna Christensen

Elisabeth Krystina Christensen - laserbehandler og Dermaroller specialist

Elisabeth har mere end 20 års erfaring med kosmetiske behandlinger såsom microneedling ("dermaroller") og IPL og laserbehandling. Tidligere har Elisabeth haft egen virksomhed indenfor udvikling af cosmeceuticals, har international erfaring med salg af kosmetiske produkter og har uddannet mange kosmetologer.

Hun har udviklet og produceret hudplejeprodukter til Matas og til apoteker samt til kosmetiske klinikker. Elisabeth har f.eks. været med til at udvikle den af kosmetologer så kendte BMgel28 / serum 8, som hun har haft ene agentur på.

Elisabeth har også været ansat som behandler og kundeservice medarbejder på flere kosmetiske (læge)klinikker, inden hun i 2014 kom til DermoCosmetic, hvor hun blev registret som behandler hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Kombinationen af erfaringer fra udvikling af hudplejeprodukter, kundeservice, stort kendskab til den lægekosmetiske branche og behandlinger samt hendes mange års arbejde som behandler, er et stort plus for DermoCosmetic og kunderne.

Elisabeth har gang på gang bevist, hvor overbevisende en hudforyngelse der kan opnås med Dermaroller behandling. Hendes speciale er reduktion af strækmærker og ar samt permanent hårfjernelse med IPL. Hun er specialist i hudforyngelse med microneedling og er optaget at hjælpe med at vedligeholde en moden hud smuk og frisk.

Du møder Elisabeth i Virum og - som noget nyt - også i København.

Elisabeth har senest deltaget i 5CC - 5 Continent Congress for Aesthetic and Laser Medicine, Cannes 2015.

Elisabeths yndlingsbehandlinger: Behandling af solskader og aldringstegn med Dermaroller, og reduktion af strækmærker.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz