Risiko ved behandling med permanent makeup

Kvindeansigt

Risiko ved behandling med permanent makeup

For nylig har DR KONTANT bragt en udsendelse om risikoen ved at få udført permanent makeup. Programmet stiller skarpt på det problematiske i, at der i dag intet krav stilles fra myndighedernes side til behandlerenes uddannelse og til sikkerhed ved behandlingen.

- herunder hvordan bivirkninger og skader håndteres. Sundhedsmyndighederne forventes at ændre på denne situation i 2019, oplyses det i programmet.

DermoCosmetic støtter skærpede krav

DermoCosmetic kosmetisk hudlægeklinik støtter og ser frem til, at behandling med permanent makeup, ligesom tatoveringer, bliver underlagt krav om uddannelse af behandlere samt skærpede krav til patientsikkerheden i klinikkerne.

Vi mener, at permanent makeup i fremtiden kun bør kunne udføres på klinikker, hvor behandlerne har gennemgået en autoriseret uddannelse og hvor sundhedsmyndighederne har adgang til at kontrollere (patient)sikkerheden.

Vi mener desuden, at sikkerheden øges hvis klinikkerne skal have tilknyttet en speciallæge, der superviserer behandlerne i sikre behandlinger og er ekspert i at håndtere evt. bivirkninger ved behandling med permanent makeup.

Hos DermoCosmetic behandles du i en klinik, der er ejet af og under supervision af hudlæge, og som tager vare på at alle behandlere altid er veluddannede. DermoCosmetics behandlere deltager desuden kontinuerligt i de bedste kurser i ind- og udland indenfor deres specielle felt, i dette tilfælde permanent makeup.

Hvad du skal være opmærksom på ved permanent makeup behandling

Når du vælger at få en permanent makeup er det vigtigt, at: 

  • behandleren både har stor indsigt i ansigtets anatomi og i, hvordan hun bedst hjælper dig til et smukt, symmetrisk resultat, der tager udgangspunkt i dine naturlige ansigtstræk
  • der udelukkende anvendes testede og sikre produkter til behandlingen
  • at behandleren har fuld kontrol over, hvordan farvepigmenterne deponeres korrekt i din hud
  • du er sikret en kompetent hjælp, hvis der skulle opstå komplikationer / skader på din hud ifm. din behandling 

Alt dette er du sikret hos DermoCosmetic, der som hudlægeklinik overholder de skarpeste krav til sikkerhed og til behandlerens dygtighed.

Hvis du er kommet galt afsted kan vi sandsynligvis hjælpe

I øjeblikket er permanent makeup desværre ikke en behandling, som er registreret og kontrolleret under Sundhedsstyrelsen, som ellers mange andre kosmetiske behandlinger er, f.eks. Botox, filler- og laserbehandlinger.

Derfor hjælper vi også rigtig mange personer, som enten er kede af resultatet af deres behandling med permanent makeup i andre klinikker, eller som fået skader i huden i form af ar. Vi fjerner grimme tatoveringer og ar med vores specialtilpassede lasere. Har man lyst til at få udført en ny, smuk permanent makeup bagefter, kan vi også hjælpe med det.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg