Denise Jacobsen - sygeplejerske

Kvindeansigt

Denise Jacobsen - sygeplejerske

Sygeplejerske Denise Jacobsen er faglig dygtig og en særdeles erfaren laserbehandler, og er tidligere ansat hos Cosmo Laser. Hun er registreret hos Sundhedsstyrelsen til at udføre behandlinger med Botulinum toksin ("Botox"), ikke-permanente fillere, IPL- og laser.

Denise Jacobsen

Denise Jacobsen - sygeplerske

Denise er en særdeles erfaren laserbehandler og kommer fra en ansættelse hos Cosmo Laser. Hun er faglig dygtig og er desuden en utrolig venlig og imødekommende person.

Denise er registreret hos Sundhedsstyrelsen til at udføre behandlinger med ikke-permanente fillere, Botulinum toksin ("Botox") permanent hårfjernelse, fjernelse af kar og hudforyngende behandlinger med IPL og laser. Denise har også stor erfaring i at fjerne tatoveringer.

Denise er ansat hos DermoCosmetic i 2019, hvor hun foruden laser og -injektionsbehandlinger udfører fedtfrysning med Cooltech og Retinol peelinger. Denise er sidst uddannet af hudlæge Erik Obitz i at udføre Botox- og Restylane behandlinger.

Du møder Denise i vores klinikker i København og Virum.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer