Denise Jacobsen - sygeplejerske (på barsel)

Kvindeansigt

Denise Jacobsen - sygeplejerske (på barsel)

Sygeplejerske Denise Jacobsen er faglig dygtig og særdeles erfaren inden for bl.a. laserbehandlinger, ikke-permanente filler og Botulinum toksin (Botox). Denise har altid øje for detaljen og går ud fra kundens naturlige udgangspunkt.

Denise Jacobsen

Denise Jacobsen - sygeplerske

Denise er en særdeles faglig dygtig kosmetisk sygeplejerske, og har mange års erfaring, når det kommer til ikke-permanente filler, Botulinum toksin (Botox) og laserbehandlinger - bl.a. i form af permanent hårfjerning, tatoveringsfjernelse og hudforyngende laserbehandlinger.

Denise er altid smilende og imødekommende, og står altid klar til at sørge for, at du får en tryg oplevelse, når du bliver behandlet.

Denise er en af vores dygtige undervisere på DermoCosmetics Akademi, hvor vi uddanner sygeplejersker og læger målrettet registrering som kosmetiske behandlere.

Denise er registreret hos Sundhedsstyrelsen til at udføre behandlinger med ikke-permanente fillere Restylane, Botulinum toksin ("Botox"), permanent hårfjernelse, fjernelse af kar og hudforyngende behandlinger med IPL og laser. Denise har også stor erfaring i at fjerne tatoveringer.

Denise har været ansat hos DermoCosmetic siden 2019, hvor hun foruden laser- og injektionsbehandlinger, udfører fedtfrysning med Cooltech og Retinol peelinger. Denise er sidst uddannet af hudlæge Erik Obitz i at udføre Botox- og Restylane behandlinger, og mestrer disse discipliner til perfektion.

Du møder Denise i vores klinikker i København og Virum.