Denise Jacobsen - sygeplejerske

Kvindeansigt

Denise Jacobsen - sygeplejerske

Sygeplejerske Denise Jacobsen er faglig dygtig og særdeles erfaren inden for bl.a. laserbehandlinger, ikke-permanente filler og Botulinum toksin (Botox). Hun har tidligere været ansat hos Cosmo Laser og har altid øje for detaljen.

Denise Jacobsen

Denise Jacobsen - sygeplerske

Denise er en særdeles faglig dygtig kosmetisk sygeplejerske, og har mange års erfaring, når det kommer til ikke-permanente filler, Botulinum toksin (Botox) og laserbehandlinger - bl.a. i form af permanent hårfjerning, tatoveringsfjernelse og hudforyngende laserbehandlinger.

Denise er altid smilende og imødekommende, og står altid klar til at sørge for, at du får en tryg oplevelse, når du bliver behandlet.

Denise er registreret hos Sundhedsstyrelsen til at udføre behandlinger med ikke-permanente fillere, Botulinum toksin ("Botox"), permanent hårfjernelse, fjernelse af kar og hudforyngende behandlinger med IPL og laser. Denise har også stor erfaring i at fjerne tatoveringer.

Denise har været ansat hos DermoCosmetic siden 2019, hvor hun hun, foruden laser- og injektionsbehandlinger, udfører fedtfrysning med Cooltech og Retinol peelinger. Denise er sidst uddannet af hudlæge Erik Obitz i at udføre Botox- og Restylane behandlinger, og mestrer disse discipliner til perfektion.

Du møder Denise i vores klinikker i København og Virum.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer