COVID-19 oplysninger -Retningslinjer, tiltag og vaccine

Kvindeansigt

COVID-19 oplysninger -Retningslinjer, tiltag og vaccine

Alle DermoCosmetic klinikker holder stadig åbent. Læs mere om vores tiltag samt vaccine information i artiklen. Vi har samlet alle vores retningslinjer, så du nemt kan få et overblik over dem, inden din næste behandling.

Vi følger myndighedernes anvisninger i forhold til at begrænse smittespredning med COVID-19. DermoCosmetic har som altid stort fokus på hygiejne og høj patientsikkerhed. Det betyder bl.a., at du skal møde op uden ledsager og være uden tegn på smitte med Coronavirus. Derudover skal du fortsat bærer mundbind i vores klinikker. Ved behandlinger i ansigtet, tages mundbindetselvfølgelig af under selve behandlingen.

Har du en tid, som bliver omfattet af de nye restriktioner, vil du blive kontaktet af os med henblik på at flytte din tid. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 31216424 eller info@dermocosmetic.dk, hvis du har spørgsmål.

Vi har samlet alle vores retningslinjer nedenfor, så du nemt kan få et overblik over dem, inden din næste behandling.

Vores Corona-restriktioner:

  • Bær mundbind, når du er i klinikken
  • Sprit dine hænder af ved ankomst
  • Mød op til din behandling uden ledsager
  • mød kun op til din behandling, vhis du er 100% rask uden smittetegn
  • Kom til tiden (medmindre du skal bedøves) og hold god afstand i receptionen

COVID-19 vaccine:

Internationale eksperter mener, at der ikke er grund til bekymring, når der er tale om brug af originale og sikre fillers (hos DermoCosmetic bruger vi restylane) i forhold til reaktioner efter COVID-19 vaccination. I ganske få tilfælde udvikler personer en forsinket hævelse og/eller inflammation i kroppen, som bl.a. kan udløses af en stimulering a immunsystemet, f.eks. som konsekvens af en infektion i kroppen er efter vaccine.

Vi gør hertil opmærksom på, at en reaktion og bivirkninger efter vaccinen følgende en filler behandling er yderst sjældent (2 ud af 30.351 undersøgte). Får man en reaktion, er der desuden ingen grund til panik, idet det formentlig alene kan behandles med antihistamin. Der er altså tale om en meget lille og forsvindende reaktion/bivikrning. Der er desuden udelukkende tale om tilfælde i forbindelse med fillers, og ikke Botox.

Oplever du en reaktion er vi naturligvis altid at fange på telefon eller mail. Vi holder os løbende opdaterede.

Vi glæder os fortsat til at se dig i vores klinikker.

De bedste hilsner,

Team DermoCosmetic


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer