DermoCosmetic støtter Copenhagen Pride 2016

Kvindeansigt

DermoCosmetic støtter Copenhagen Pride 2016

DermoCosmetic kosmetiske lægeklinik støtter Copenhagen Pride 2016. Vi er stolte af at være med til at fejre LGBTQ-miljøet. Deltager du i Priden og køber et Copenhagen Pride støttearmbånd, har du adgang til gode rabatter og gaver hos os.

I forbindelse med Copenhagen Pride 2016 tilbyder vi dig en gratis konsultation og vælger du at få en Botox og / eller Restylane behandling, giver vi dig 10 % rabat på din første behandling hos os, hvis du booker din tid i august - september 2016.

Copenhagen Pride kollage, logo og festende folk

DermoCosmetic støtter Copenhagen Pride 2016 - og giver dig 10 % rabat på Botox / Vistabel og Restylane behandlinger i august - september 2016

Oveni får du helt gratis super effektive produkter fra NeoStrata til at udglatte rynker rundt øjnene. Det kræver blot, at du har købt et Copenhagen Pride 2016 støttearmbånd.

DermoCosmetic er en speciallægeklinik som tilbyder en bred palette af kosmetiske behandlinger. Vi anvender netop de metoder og teknikker, som på sikreste vis får dig til at opleve den største tilfredshed med dit udseende - uanset din biologiske alder og dit køn.

Vi hjælper både dig der er ung, voksen eller lidt ældre. Uanset om du er interesseret i diskret foryngelse af dit udseende eller et mere attraktivt, forstærket maskulint udseende.

Ring og bestil din tid allerede i dag hos vores dygtige Botox og Restylane behandler, Kristoffer eller hos en af vores andre dygtige behandlere.

Læs mere om kosmetisk behandling af mænd, Restylane, Botox / Vistabel og laserbehandling af akne ar samt Dermaroller behandling. af f.eks. strækmærker.

Forstærkede og mere maskuline ansigtstræk i 20'erne og 30'erne

Stig er et godt eksempel på en yngre fyr med et godt udseende, men som ønskede sig et mere maskulint og endnu mere attraktivt ansigtsudtryk.

På tværs af kulturer opfattes et attraktivt, maskulint ansigt ved bl.a. "firkantede" træk, markante kæbelinjer og fremtrædende hageparti. Dette i modsætning til afrundede, bløde og feminine ansigtsformer.

Vi har behandlet Stig med Restylane, en ikke permanent filler, ved at tilføje lidt under øjnene, hvor huden er løftet forsigtigt for at give et friskere look.

Stig Andersen før og efter Restylane behandling

Før og efter behandling af området under øjnene, næse, kæbelinie og hage med Restylane

Næsen er rettet diskret op, mens den mest markante del af behandlingen ses i kæbelinjen og op mod ørene, der nu fremtræder tydeligt mere maskulin attraktiv. Endelig er der tilføjet Restylane i hagepartiet.

Der er tale om en større behandling over flere behandlinger. Efter det første behandlingsforløb er afsluttet, kan effekten vedligeholdes ved mindre behandlinger 1-2 gange om året.

Behandlingen er velegnet til dig, som enten oplever du har "for feminine ansigtstræk" eller generelt ønsker et mere sexet, attraktivt og maskulint ansigt.

Et friskere og yngre ansigtsudtryk i 30'erne og 40'erne

Kenneth er en fyr i sidste halvdel af 30´erne, som kom til os, fordi han de sidste par år har oplevet, at hans hud er blevet lidt trist, grå og i det hele taget ældet på en måde, der ikke passer til, hvordan han føler sig indeni.

Sol og tidens tand har sat sine første, tydelige spor. Tab af volumen i ansigtet ses før behandlingen.

Mandeansigt, før og efter behandling af rynker og furer

Kenneth før og efter behandling med Botox / Vistabel i øjenomgivelserne og lidt i panden. Huden er boostet og tabt volumen er reetableret med Restylane.

Mange mænd som Kenneth kan få stor hjælp med en rimelig begrænset behandlingsindsats. I dette tilfælde har Kenneth opnået et friskere og forynget udseende med Botox / Vistabel i øjenomgivelserne og lidt i panden. Huden er boostet og tabt volumen er reetableret med Restylane.

Kenneth er desuden i gang med laserbehandlinger, hvor gamle akne ar reduceres effektivt.

Kenneth kan vedligeholde det flotte behandlingsresultat ved at gentage Botox behandlinger ca. 3 gange om året og behandlinger med Restylane 1-2 gange om året.

Opnå et friskere og yngre udseende, når du er i 50'erne eller lidt ældre

Er du i 50´erne eller lidt ældre, kan du sagtens opnå et friskere og yngre udseende med respekt for din alder.

Det handler ikke om at tilstræbe at se 10-20 år yngre ud når du har passeret de 50, men om at få fremhævet det bedste ved dit udseende og samtidig reducere de mest tydelige aldringstegn i huden, nemlig pigmentpletter, karsprængninger og de dybeste furer. På den måde bliver resultatet naturligt at se på.

Jørgen Licht før og efter Dermaroller og Restylane behandling

Jørgen før og efter Dermaroller og Restylane behandling. Inden behandlingen ses uensartet hudfarve og pigmentpletter samt dybe furer, der giver et lidt træt og "surt" udtryk. Efter behandling med Dermaroller og Restylane er pigmentpletter og furer reduceret på en måde, så resultatet er naturligt at se på.

Jørgen har ved hjælp af Dermaroller-behandlinger fået reduceret overfladiske pigmentpletter og en uensartet hudfarve og struktur.

Ved hjælp af Restylane har vi reduceret furerne omkring Jørgens mund og området fra munden ned mod hagen. Disse furer er med til at give et lidt træt, ældet og "surt" udtryk.

Det handler ikke om at fjerne alle rynker og furer, men om at glatte dem lidt ud. Restylane behandlingen har været med til at give Jørgens hud en markant opstramning.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg