25% rabat på fedtfrysning, nu også i juli og august!

Kvindeansigt

25% rabat på fedtfrysning, nu også i juli og august!

Tilbudsfesten fortsætter, du kan stadig få 25% rabat på din første CoolTech fedtfrysning behandling i juli og august 2017. Dog kun hvis vi har ledige tider, så book gratis konsultation eller behandling allerede nu!

CoolTech produkt banner

Du kan fortsat få 25% rabat på din første CoolTech fedtfrysning behandling i juli og august 2017.

Opnå en betydelig reduktion i uønsket kropsfedt med en fedtfrysning behandling. Behandlingen tager ca. 60-70 minutter og kræver ikke bedøvelse. CoolTech® behandling fjerner fedt i flere forskellige områder af kroppen og kan derfor anvendes til en fuld konturering af kroppen.

Resultatet er så overbevisende, at man sammenligner effekten med et operativt indgreb. Du vil opleve synlige resultater, at dit tøj passer bedre, du vil føle dig bedre tilpas og se bedre ud.

Nina Torres

Sygeplejerske Nina Torres behandler bl.a. med CoolTech fedtfrysning

CoolTech fedtfrysning er en naturlig og sikker fedtreduktion, hvor du slipper for kirurgi, og hvor fedtcellerne i stedet nedkøles ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem.

Fedtfrysning er ikke en slankekur, men en velegnet metode til at fjerne de genstridige fedtdepoter som kan være svære at slippe af med, selv ved motion og sund levevis.

Det er en behandling for dig, der er normalvægtig eller lettere overvægtig. Læs mere om fedtfrysning og hvordan en fedtfrysning behandling foregår.

Priserne er i øvrigt absolut konkurrencedygtige, og vi tilbyder gode rabatter ved flere behandlinger eller behandling af flere områder.

Betingelser for at du kan anvende tilbuddet om de 25% rabat i juli og august 2017 er, at vi har ledige tider at tilbyde dig i perioden. Så book tid allerede nu til konsultation eller behandling!


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg