CoolTech fedtfrysning - nu i DermoCosmetic

Kvindeansigt

CoolTech fedtfrysning - nu i DermoCosmetic

Flere af vores kunder har gennem de seneste år efterspurgt behandling for uønsket kropsfedt. Vi har derfor valgt at tilbyde fedtfrysning, som er den nyeste og særdeles veldokumenterede metode til permanent fedtreduktion.

CoolTech produkt banner

CoolTech® fedtfrysningsbehandling fjerner fedt i flere forskellige områder af kroppen og kan derfor anvendes til en fuld konturering af kroppen. Resultatet er så overbevisende, at man sammenligner CoolTech med effekten af et operativt indgreb. Du vil opleve synlige resultater, at dit tøj passer bedre, du vil føle dig bedre tilpas og kommer til at se bedre ud.

Resultatet er op til en 25% reduktion af kropsfedtet i det behandlede område. Resultatet er permanent.

Behandlingen tilbydes fra 1. maj 2017 i vores klinik i København.

Nina Torres

Nina Torres, sygeplejerske, behandler bl.a. med CoolTech fedtfrysning

Til at starte med er det vores nye, dygtige sygeplejerske, Nina Torres, der udfører behandlingen. Nina har stor erfaring med fedtfrysningsbehandling fra sit tidligere arbejde hos N´Age.

Der er tale om en naturlig og sikker fedtreduktion, hvor du slipper for kirurgi, og hvor fedtcellerne i stedet nedkøles ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem.

Fedtfrysning er ikke en slankekur, men derimod en velegnet metode til at fjerne de stædige fedtdepoter, som kan være svære at slippe af med, selv ved motion og sund levevis. F.eks. på overarme ("mormor-arme"), mave, bryster (mænd), bh-"dellen" eller inder- og yderlår samt ved knæet.

Det er en behandling for dig, der er normalvægtig eller lettere overvægtig. Læs mere om fedtfrysning hos DermoCosmetic og hvordan en fedtfrysning behandling foregår.

Priserne er konkurrencedygtige, og vi tilbyder fordelagtige rabatter ved flere behandlinger / behandling af flere områder.

Ring allerede i dag på tlf. 31 21 64 24 og book tid til en gratis og uforpligtende konsultation for at høre, hvad CoolTech fedtfrysning kan gøre for dig.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg