Forårstilbud på fedtfrysning - 3.000 kr pr. område

Kvindeansigt

Forårstilbud på fedtfrysning - 3.000 kr pr. område

Drømmer du om at blive slank til sommer de helt rigtige steder på kroppen? Så kan du nu benytte dig af dette super tilbud på Cooltech fedtfrysning. Du betaler kun 3.000 kr. pr. behandlingsområde og du kan opnå yderligere 50% rabat på din 3. behandling.

CoolTech produkt banner

Forårskampagne Cooltech fedtfrysning: Du betaler kun 3.000 kr. pr. behandlingsområde. Du kan samtidig opnå yderligere 50% rabat på din 3. behandling, hvis du betaler for alle 3 behandlinger første gang, du bliver behandlet.

Nina Torres

Sygeplejerske Nina Torres behandler bl.a. med CoolTech fedtfrysning

Vi tilbyder samme høje kvalitet og sikkerhed som altid, vi har flere års erfaring i at fjerne genstridige fedtdepoter og i at skulpturere kroppen.

Du opnår op til 25% reduktion i uønsket kropsfedt med en fedtfrysning behandling. CoolTech® fedtfrysningsbehandling fjerner fedt i flere forskellige områder af kroppen og kan derfor anvendes til en fuld konturering af kroppen.

Vi har prisgaranti: Hvis du kan få samme type behandling til samme høje kvalitet til en lavere pris hos en anden klinik, matcher vi denne pris, dog ikke ved specielle kampagnepriser, events el.lign. For at vi kan tilbyde dig prisgaranti kræver vi dokumentation for tilbud fra anden klinik.

CoolTech fedtfrysning er en naturlig og sikker fedtreduktion, hvor du slipper for kirurgi, og hvor fedtcellerne i stedet nedkøles ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem.

Det er en behandling for dig, der er normalvægtig eller lettere overvægtig. Læs mere om fedtfrysning og hvordan en fedtfrysning behandling foregår.

Fedtfrysning er ikke en slankekur, men en velegnet metode til at fjerne de genstridige fedtdepoter som kan være svære at slippe af med, selv ved motion og sund levevis.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg