Camille de Azevedo - sygeplejerske

Kvindeansigt

Camille de Azevedo - sygeplejerske

Camille er specialuddannet kosmetisk sygeplejerske hos DermoCosmetic og udfører på nuværende tidspunkt kun IPL og laserbehandlinger til hårfjerning i København og Virum. Camille er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Camille De Avezedo

Camille de Azevedo - kosmetisk sygeplejerske

Camille er uddannet sygeplejerske og specialuddannet som kosmetisk sygeplejerske i DermoCosmetic i 2022. Hun har før uddannet sig og arbejdet indenfor kundeservice og patientpleje og har derfor særdeles relevante erfaringer med sig til sit nye job hos DermoCosmetic.

Den kosmetiske verden har altid haft Camilles store interesse, og hun valgte netop sygeplejerske uddannelsen for at kunne kombinere denne interesse med hendes glæde ved at vise omsorg og skabe trygge rammer for patienter.

Det er altid faldet Camille naturligt at skabe gode relationer med mennesker omkring hende, og hun er kendt for at være professionel i udførelsen af sit arbejde.

Når du møder Camille i vores klinikker i København og Virum, vil du opleve en engagereret og imødekommende behandler, der lytter til dig og sørge for at dine behandlinger bliver en god oplevelse for dig fra start til slut.

Camille tilbyder behandling med laser og IPL til fjernelse af uønsket hår. Hun er desuden i gang med et internt uddannelsesforløb i klinikken, hvor hun hen ad vejen vil udføre mange andre af de spændende behandlinger, som tilbydes i DermoCosmetic. Camille er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.