Spar 25% på din første Botox behandling

Kvindeansigt

Spar 25% på din første Botox behandling

Skal dit ydre matche din indre alder? Med Botox kan vi udviske tidens tegn og give dig et smukt og naturligt ansigtsudtryk, hvor du bevarer en levende mimik. Vi har Danmarks bedste og mest erfarne behandlere.

Kvindeansigt før og efter Botox behandling

Før og efter behandling af tre områder i øvre ansigt. Der er blevet brugt Botox for at afslappe musklerne som skaber pandelinjer, bekymringsrynken og kragetæer.

Har du aldrig fået Botox hos DermoCosmetic? Så er det måske nu du skal slå til. Lige nu får du nemlig hele 25% i rabat på din første Botox behandling! Det gælder alle typer Botox behandlinger - både små som store! Book din konsultation på en af de følgende datoer og gør en stor besparelse på din behandling - det er først til mølle med tider.

Skal dit ydre matche din indre alder? Vores ansigt ændrer sig i takt med tiden, hvilket resulterer i flere rynker. Med Botox kan vi udviske tidens tegn og give dig et smukt og naturligt ansigtsudtryk, hvor du bevarer en levende mimik. Et godt resultat afhænger af, hvor og hvor meget botox man indsprøjter.

Vi sidder klar til at booke din gratis konsultation på tlf. 31 21 64 24 på en af de følgende datoer.

DATOER FOR KONSULTATION:

Aalborg:

24/6
25/6
Tider i august kommer snart

København:

28/6
29/6
30/6
8/7
10/8
11/8
19/8
23/8
25/8

Injektionsbehandlingen med Botox er en sikker behandlingsform og den mest udbredte lægelige kosmetiske behandling på verdensplan. Vi anbefaler vores behandlinger med 2 eller 3 områder - her får du en overall komplet opfriskning af det øvre ansigt.

Se priserne på vores Botox behandlinger (priserne er ikke medregnet de 25% som trækkes fra ved behandlingen)

*Tilbuddet gælder kun for konsultationer der foretages på disse dage. Behandlingen skal skal udføres i juli eller august 2022 for at indløse rabatten. Kan ikke kombineres med andre rabatter, club loyal eller andre fordelsprogrammer.

Vidste du, at Botox også kan bruges til meget andet end panderynker, bekymringsrynker og kragetæer? Vi behandler bl.a. også smilerynker ved øjnene, rynker på næsen, rynker omkring munden, tandkødssmil, nubret hage, lip flip og overaktive muskler i halsen og kæben.

Mindre korrektioner kan få dig til, at føle dig mere attraktiv. Faktisk vil vi næsten påstå, at Botox er som et real life filter. Vores mest populære behandling i øjeblikket er lip flip, som får din overlæbe til at træde naturligt frem. Se et af vores flotte resultater længere nede. Botoxen bliver lagt langs læbekanten sådan, at din overlæbe slapper mere af og ikke “krøller” ind.

Botox lip flip før/efter

Lip flip med Botox. Botoxen bliver lagt langs læbekanten sådan, at din overlæbe slapper mere af og ikke “krøller” ind. Resultatet tager fuld effekt efter 14 dage og holder ca. 3 måneder.