25% rabat på NeoStrata Enlighten serien i okt/nov 2017

Kvindeansigt

25% rabat på NeoStrata Enlighten serien i okt/nov 2017

Træt af pigmentpletter og ujævn hudfarve? I resten af oktober og november giver vi dig hele 25% rabat på de super virksomme cremer fra NeoStrata. Produkterne i serien er alle anti-age virkende og reducerer farveforskelle og pigmentpletter i huden.

Alle produkterne er meget velegnede til at bruge i forbindelse med IPL behandling og andre hudforyngende behandlinger. Ved at få reduceret en ujævn hudfarve eller pigmentpletter opnår du et yngre og friskere udseende. Du vedligeholder et smukt resultat ved kontinuerligt at anvende produkterne.

Vi anbefaler at du bruger de 3 vigtigste produkter i serien. Du opnår da en samlet besparelse på næsten 380 kr. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Mere om produkterne i serien og vores tilbudspriser:

Neostrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser

Neostrata Enlighten Ultra brightening Cleanser

Neostrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser

Normalpris: 309 kr.
Tilbud i oktober og november: 230 kr.

Forbedrer cellefornyelsen og renser huden på en mild, behaglig måde. Dette cremede produkt forbereder huden, så du får den maximale effekt af Enlighten Illuminating Serum og Enlighten Pigment Controller i serien.

Indeholder pateneret NeoGlucosamine®, som exfollierer mørke pletter og hudoverflade cellerne. Indeholder desuden alpine plante ekstrakter, som hjælper med at lysne huden og gøre den mere ensartet i farven.

Anvendes morgen og aften.

Neostrata Enlighten Skin Brightener

Neostrata Enlighten Skin Brightener

Neostrata Enlighten Skin Brightener

Normalpris: 549 kr.
Tilbud i oktober og november: 410 kr.

Dette produkt bruges dagligt og giver en gennemgribende fugtning af huden. Det er designet til både at reducere mørke pletter og lysne hele huden på samme tid med at det beskytter huden imod yderlige misfarvning og skader.

Skin brightner cremen indeholder patenteret NeoGlucosamine®, som på mild vis exfollierer huden og motiverer celle reproduktionen til at bryde op i pigmentpletterne og til at formindske misfarvningerne i huden.

Cremen indeholder hudblegende stoffer som B-Resorcinol og SabiWhite® , som formindsker pigment produktionen og forhindrer nye pletter i at blive dannet.

Potente antioxidanter så som Chardonnay vindruekerne ekstrakt og Vitamin E beskytter huden mod solen og modvirker skadelige miljøpåvirkninger af din hud. Produkter er også velegnet til dig, der har uren hud / akne. Er parfume- og oliefri.

Anvendes morgen og aften.

Neostrata Enlighten Illuminating Serum

Neostrata Enlighten Illuminating Serum

Neostrata Enlighten Illuminating Serum

Normalpris: 609 kr.
Tilbud i oktober og november: 450 kr.

Denne serum er specialudviklet til at få huden til at fremstå lysere og klarere. Den er målrettet dig, som har problemer med hyperpigmentering forårsaget af alder, hormonale forhold og UV lys.

Produkter indeholder 12 aktive blegende ingredienser (“brighteners”), som hjælper med at bryde op I og reducere synlig pigmentering og misfarvning I huden.

Modarbejder dannelsen af nye, mørke pletter. Produktet indeholder patenteret NeoGlucosamine®, som hjælper med at exfolliere huden og blege eksisterende hudmisfarvninger. Tyrosinase og melanin produktionen stoppes, så hudens farve fremstår mere regelmæssig og smuk.

Supplér med Pigment Lightening Gel og Pigment Controller

Som supplement til de 3 første produkter kan du med fordel anvende disse to:

Neostrata Enlighten Pigment Lightening Gel

Neostrata Enlighten Pigment Lightening Gel. Normalpris: 409 kr., tilbud i oktober og november: 310 kr. Anvendes til punktbehandling af misfarvninger og pigmentpletter. Til ujævn hudtone.

Neostrata Enlighten Pigment Controller

Neostrata Enlighten Pigment Controller. Normalpris: 509 kr., tilbud i oktober og november: 380 kr. Dette produkt består af en pigmentreducerende lotion med antiaging-effekt. Til ujævn hudtone.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg