Sublim skønhed - før/efter billeder

Kvindeansigt

Sublim skønhed - før/efter billeder

Kvinde 28 år - behandlingsforløb for at opnå sublim skønhed

Kvinde 28 år, ansigt før behandling, 3 vinkler

Kvinde 28 år før behandlingsforløbet med fillere, Botox / Vistabel, permanent makeup og laser / IPL går i gang. Kvinden ønsker især at fremhæve sine kindben, slippe af med karsprængninger og små ar samt få gjort næsen mindre og slankere.

Kvinde 28 år, ansigt midt i behandlingsforløb, 3 vinkler

Kvinde 28 år midt i sit behandlingsforløb.. Bemærk effekten i form af tydeligt smukkere og løftede kindben, fyldigere læber og et mere V-formet underansigt. Hudens overflade begynder at være mere ensartet og ar er på vej væk ved hjælp af laserbehandlinger.

Kvinde 28 år, ansigt efter behandling, 3 vinkler

Det endelige resultat efter et behandlingsforløb på et halvt år. Et endnu smukkere og endnu mere attraktivt ansigt ved hjælp af filler behandlinger, Botox / Vistabel, permanent makeup og laser / IPL.

Læs mere om kvindens behandlingsforløb

Stig 27 år - behandlingsforløb for at opnå et mere maskulint udseende

Stig Andersen før behandlingsforløb, kollage

Stig ønskede sig et mere maskulint udseende og en forstærkning ("enhancement") af et i forvejen godt udseende. Han mangler volumen i ansigtet de steder, der er med til at give et maskulint, attraktivt ansigtsudtryk.

Stig Andersen efter behandlingsforløb, kollage

Efter behandlingsforløbet med "enhance" teknologien har Stig opnået mere attraktive og stærkere maskuline ansigtstræk. Næsen er rettet diskret op, mens den mest markante del af behandlingen ses i kæbelinjen og op mod ørerne. Endelig er der tilføjet Restylane i hagepartiet og lidt under øjnene.

Læs mere om Stigs behandlingsforløb


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Cecilie Østberg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg