Kvinde 28 år - behandlingsforløb for at opnå sublim skønhed

Kvindeansigt

Kvinde 28 år - behandlingsforløb for at opnå sublim skønhed

En af vores kunder, en 28-årig kvinde, har gennemgået et behandlingsforløb, hvor målet var at opnå sublim skønhed og forstærkning ("enhancement") af et i forvejen godt udseende. Hun er en ung kvinde og har ikke behøvet reparerende behandlinger ("restore").

Kvinde 28 år, helkropsbillede

En glad og smuk kvinde efter 6 måneders behandlingsforløb

Kvinden er ung og behøver ikke reparerende behandlinger ("restore"), der ellers sigter på at forandre alderstræk til et yngre udseende.

Hun har gennemgået et behandlingsforløb, hvor målet var at opnå sublim skønhed og forstærkning ("enhancement") af et i forvejen godt udseende.

Hendes ansigt er blevet skulptureret  med "enhance" teknologien. "Enhance" målet er at forstærke de naturlige træk, som hun har i forvejen, ved brug af forskellige fillere, der hver har specifikke og forskellige egenskaber.

Løft og definering af hage og kæbelinje med Radiesse

Der er ved hagen og kæbelinjen brugt produktet Radiesse, som har en potent løftekapacitet.

Radiesse er en volumenforøgende filler og stimulator, der skaber volumen og forbedrer ansigtets naturlige konturer.

Hermed opnås en V-effekt, som æstetisk set opleves som et tegn på femininitet og skønhed.

Smukke og fremhævede kindben med Restylane

Til at fremhæve og forstærke hendes smukke kindben, har vi anvendt Restylane (Restylane lyft). Dette produkt giver et elegant og naturligt løft af kindbenene.

Fyldige, høje kindben er for alvor med til at gøre unge kvinder ekstra smukke.

Omkring øjne og mund er der lagt et blødere Restylane produkt (Emervel classic). 

Kvinde 28 år, ansigt før behandling, 3 vinkler

Kvinden på 28 år før behandlingsforløbet med fillere, Botox / Vistabel, permanent makeup og laser / IPL går i gang. Kvinden ønsker især at fremhæve sine kindben, slippe af med karsprængninger og små ar samt få gjort næsen mindre og slankere.

Kvinde 28 år, ansigt midt i behandlingsforløb, 3 vinkler

Kvinden midt i sit behandlingsforløb. Bemærk effekten i form af tydeligt smukkere og løftede kindben, fyldigere læber og et mere V-formet underansigt. Hudens overflade begynder at være mere ensartet og ar er på vej væk ved hjælp af laserbehandlinger.

Kvinde 28 år, ansigt efter behandling, 3 vinkler

Det endelige resultat efter et behandlingsforløb på et halvt år. Et endnu smukkere og endnu mere attraktivt ansigt ved hjælp af filler behandlinger, Botox / Vistabel, permanent makeup og laser / IPL.

Begyndende rynker reduceres og nye forebygges med Botox / Vistabel

For at afslappe de begyndende rynker i kvindens pande er der anvendt Botox / Vistabel. Selv om man er ung som kvinden her (28 år), er det en rigtig god ide at starte tidligt med Botox / Vistabel behandlinger for at forebygge at der kommer nye og dybere rynker i panden.

Botox / Vistabel afslapper nemlig muskulaturen i pandeområdet, som ellers virker ved at danne rynker.

Løft af øjenbryn med Botox / Vistabel og permanent makeup

Kvinden ønskede et mindre løft af sine øjenbryn og gjort dem lidt mere markante. Dette er opnået ved hjælp af Botox / Vistabel og efterfølgende er øjenbrynene markerede med permanent makeup med Hybrid eyebrow teknikken.

Kar og ar fjernes med IPL og fraktioneret laser 1540nm

Kvinden havde enkelte karsprængninger, som er fjernet med IPL. Ar er udglattet med laser (fraktional laser erbium 1540 nm).

Kvinde 28 år, ansigt før og efter, forfra højre

Kvindens hud var før behandlingen præget af karsprængninger og spredte små ar. Desuden mindre misfarvninger i huden. Efter behandling med IPL og laser (fractional laser 1540nm) ses de tydelige forbedringer i huden, der nu er smukkere og sundere at se på, huden er fri for ar, har en ensartet farve og struktur og en smuk glød.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Cecilie Østberg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg