Botox / Vistabel, Azzalure og Restylane behandlingsmetoder

Kvindeansigt

Botox / Vistabel, Azzalure og Restylane behandlingsmetoder

Bliv behandlet i København eller i Virum

Botox / Vistabel eller Azzalure (Botulinum toksin A præparater) og Restylane er forskellige, men begge sikre produkter, der bruges til at reducere rynker og give en yngre hud. Effekten er en hudforyngelse, et friskere udseende og et ansigtsløft uden kirurgi.

De to midler kan enten anvendes hver for sig eller bruges i en kombination. Begge produkter injiceres i huden. Bedøvelse er kun meget sjældent nødvendig forud for en behandling. Restylane findes med og uden lidocain, der virker bedøvende.

Behandling af rynker og furer i hele ansigtet inkl. under øjnene, før/efter

Før-efter behandling med Restylane: Mørke rander under øjnene og folder fra næse til mund.

Kort om Botox / Vistabel

Stoffet Botox / Vistabel har igennem 25 år været benyttet til behandling af en række sygdomme, f.eks. overdreven svedtendens, spastiske lammelser, migræne og til kosmetiske behandlinger.

Kort om Restylane

Restylane er en ikke-permanent filler, en gel, der typisk brugest til at udglatte furer, skulpturere ansigtet og på hæmderme og tilfører volumen og spændstighed.

Karina Byberg før/efter rynkebehandling

Før-efter behandling med Botulinum toksin A / Azzalure panderynker og Restylane "full-face" behandling

Mere om Botox / Vistabel

I DermoCosmetic bruger vi navnet på stoffet Botox / Vistabel generelt. Vi bruger kun navnet Botox, når vi anvender det til medicinsk Botox behandling af overdreven svedtendens. Botox er nemlig et registreret varemærke, som i Danmark kun må bruges til medicinsk behandling af sygdomme.

Behandling af mørke rander og rynker ved øjnene. før/efter

Før-efter behandling af rynker mellem øjnene ("glabella") med Botulinum toksin A / Azzalure og af mørke rander under øjnene med Restylane

Botox må derfor ikke anvendes til omtale af kosmetiske behandlinger med Botox / Vistabel, ligesom det ikke må anvendes i selve den kosmetisk behandling, f.eks. ved rynkebehandling.

Behandling af rynker og furer på halsen - før og efter

Tydelige halsbånd ("Platysma") kan reduceres med Botox

I DermoCosmetic anvender vi Botox / Vistabel præparatet Azzalure til kosmetiske behandlinger. Mere om kosmetisk behandling med Botox / Vistabel.

Behandling af synligt tandkød (gummismil) - før og efter

Jeppe er behandlet med Botox for synligt tandkød ("gummy smile")

Læs mere om forskellen imellem Botox behandlinger og Botulinum toksin A behandlinger.

Botox / Vistabel til at behandle mimiske rynker

Effekten er en afslapning af musklen. i DermoCosmetic anvender vi Botox / Vistabel præparatet Azzalure til behandling af rynker. Botox / Vistabel bruges kosmetisk til at fjerne rynker mellem øjnene, ved siden af øjnene, i panden og til at løfte øjenbryn.

Botox / Vistabel kan også bruges til at løfte nedadgående mundvige og til at minimere fremtrædende tandkød. Et for kraftigt kæbeparti kan reduceres med behandling af tyggemusklerne.

Læber og mundomgivelser før og efter

Før-efter behandling af nedadgående mundvige med Botulinum toksin A / Azzalure

Restylane udglatter furer, skulpturerer ansigtet og tilfører volumen

Restylane er en ikke-permanent filler, er en gel, der består af hyaluronsyre. Når Restylane indsprøjtes i furer, udfyldes og glattes disse, fordi geleen giver nyt volumen i huden, så den bliver mere spændstig. Mere om behandling med ikke-permanente fillere.

Behandling af furer i området fra næse til mund, før/efter

Før-efter behandling af fuger fra næse til mund ("nasolabiale folder") med Restylane

Restylane kan foruden reduktion af furer og rynker også anvendes til at skulpturere ansigtet. I sidstnævnte tilfælde tilføres (større mængder) volumen og konturer markeres ud fra veletableret viden om et smukt ansigts æstetik og symmetrier. Læber kan forskønnes og få mere volumen med Restylane. Restylane er også særdeles velegnet til foryngelse af hænder.

Birgit siger om Botox / Vistabel og Restylane behandlinger hos DermoCosmetic:

Birgit siger om Botox / Vistabel og Restylane behandlinger hos DermoCosmetic:

Birgit Aaby

Jeg er blevet behandlet med Botox / Vistabel og Restylane hos hos DermoCosmetic i mere end 10 år. Jeg kan helt igennem anbefale DermoCosmetic. De er eksperter og kvalificeret helt ud til fingerspidserne og laver flotte og harmoniske behandlinger. Her er jeg altid i trygge hænder, der er tid til at forstå mine ønsker. Behandlingerne skræddersyes altid præcist til mig.

Birgit Aaby


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer