Rynkebehandling

Kvindeansigt

Rynkebehandling

Få fjernet eller reduceret rynker og furer med et naturligt resultat

Vi får alle rynker og furer på et tidspunkt. Din genetik og den miljømæssige påvirkning, du udsætter din hud for, har afgørende betydning for, hvor tidligt i livet og hvor markant rynkerne fremtræder hos dig.

Rynker og furer kan heldigvis fjernes eller reduceres. DermoCosmetic er som hudlægeklinik specialist i at tilpasse behandlingen af rynker og furer til netop din hud og dine ønsker. Altid med det klare mål, at du bevarer en naturlig mimik og opnår et friskt og sundt udseende.

Mandeansigt, før og efter behandling af rynker og furer

Før-efter behandling af rynker og furer

Du kan vælge at blive behandlet for furer og rynker i vores klinikker i København, Virum og i Aalborg.

Uanset om du har overfladiske, middeldybe eller meget dybe rynker i huden, kan vi hjælpe dig med de mest anerkendte og sikre behandlinger med ikke-permanente fillere og toxiner, laser og IPL, lægekosmetiske peelinger og mikro-needling (dermaroller).

Behandling af rynker i panden, før og efter

Før-efter behandling af rynker i panden

Du er velkommen til en gratis konsultation, hvor du kan høre, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os på tlf. 31 21 64 24.

Alle vores behandlinger af rynker og furer er videnskabeligt veldokumenterede og sikre.

Før/efter Dermoroller behandling i ansigtet

Før-efter behandling - reduktion af rynker med Dermaroller

Hvordan opstår rynker og furer?

Rynker og furer opstår som en del af hudens naturlige aldring. Med alderen fremskridning bliver huden tyndere og mister sine elastiske egenskaber. Dette kan iagttages i hudens overflade som fine eller mere grove rynker (deciderede furer).

Behandling af rynker og furer i hele ansigtet inkl. under øjnene, før/efter

Før-efter behandling rynker og furer i hele ansigtet inkl. under øjnene

DermoCosmetics filosofi i forhold til behandling af rynker og furer er: Ingen vil vide det - alle vil bemærke det. Med andre ord: du kommer til at se friskere og kønnere ud, uden at du ser behandlet ud.