PRX-T33 peeling – modificeret TCA syre

Kvindeansigt

PRX-T33 peeling – modificeret TCA syre

En effektiv anti-age behandling, der egner sig til aknear, pigmentforandringer, solskader og rynker

PRX-T33 peeling er en nålefri og effektiv anti-age behandling, der indeholder modificeret TCA, og passer til stort set alle aldre og hudtyper. Behandlingen egner sig især til akne ar, pigmentforandringer, solskader, rynker samt til at minimere forstørret porer. Den store fordel ved PRX-T33 peeling er, at du kan blive behandlet hele året – også om sommeren

PRX T33 peeling produkt

Hvilket resultat du kan forvente

Du vil opnå en forbedret hudkvalitet med øget glow. Alt efter din huds situation kan PRX-T33 peelingen hjælpe med at reducere uønsket pigment, melasma, til at skabe en smukkere hudoverflade og diskret at øge hudens volumen.

PRX-T33 peeling er velegnet til alle hudtyper – også til sart hud. Og så er det en super behandling i kombination med Botox og Restylane.

PRX-T33 kan anvendes både i ansigtet og på kroppen for at modvirke og reducere:

 • Aknear
 • Pigmentforandringer
 • Solskader
 • Karsprægninger
 • Rynker
 • Tør hud
 • Strækmærker

Før behandling

Du kommer til en konsultation, hvor en specialuddannet sygeplejerske informerer dig grundigt om alle aspekter af behandling med PRX-33 peeling. Er din hud velegnet til behandlingen, og hvis du ønsker de, kan du vælge at få din første peeling samme dag.

Ved en konsultation kan du blive yderligere informeret om alt, hvad du skal vide om behandlingen, samt hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå dit ønskede resultat. I DermoCosmetic lægger vi vægt på, at du skal være tryg og velinformeret.

Book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker allerede i dag på tlf. 31 21 64 24, og lad os hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv.

Behandlingsforløb

Inden din behandling bliver din hud afrenset, hvorefter peelingen vil blive påført behandlingsområdet. Når peelingen bliver påført, bliver den masseret ind i huden for at opnå den fulde effekt. Behandlingen har ingen ophelingstid (”down-time”), hvilket betyder, at du kan fortsætte din normale hverdag umiddelbart efter din behandling.

Antallet af behandlinger afhænger af dit udgangspunkt. Vi anbefaler dog en kur på 3-5 behandlinger med 7-10 dages mellemrum for at opnå det optimale resultat.

Resultatet varer i op til seks måneder efter en behandling, men vi anbefaler, at man får en behandling hver anden måned for at holde resultatet ved lige.

Anbefalet efterpleje til optimering af dit behandlingsresultat

Efter ophelingsperioden anbefaler vi, at du anvender virksomme cremer, som understøtter effekten af din behandling. Vi anbefaler:

 • C E Ferulic (dag): Antioxidanter til beskyttelse mod aldring af huden og frie radikaler
 • Retexturing Activator (dag+nat): Styrker hudens barriere, eksfolierer, tilfører fugt og fremmer forynyelsesprocessen
 • Daily Moisture (dag+nat): Fugter huden og mindsker porer
 • Mineral Radiance (dag): Mineralsk solcreme til alle hudtyper