Tatoveringsfjernelse med verdens mest effektive laserudstyr

Kvindeansigt

Tatoveringsfjernelse med verdens mest effektive laserudstyr

DermoCosmetic tilbyder at fjerne tatoveringer med den nyeste og mest avancerede teknologi i verden indenfor Pico lasere til tatoveringsfjernelse. Samtidig er vi først i Danmark med den nyeste generation af Pico laseren: Discovery Pico.

I Danmark er der under en håndfuld klinikker, som tilbyder at fjerne tatoveringer effektivt med pico-sekund teknologien. Vi er med i denne gruppe og er desuden den første klinik i Danmark, der tilbyder den nyeste og mest avancerede teknologi indenfor Pico lasere: Discovery Pico. Læs mere om dette nyeste Pico laserudstyr og en sammenligning af lasere til tatoveringsfjernelse.

Mere end 15 års eksperterfaring i laserbehandlinger

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklinik. Vi har mere end 15 års erfaring med potente laserbehandlinger og er eksperter i alle aspekter af hudbehandlinger. Det garanterer dig en tryg og sikker fjernelse af tatoveringer.

Fjernelse af mangefarvet tatovering på ryg, 4 trin

Fjernelse af mangefarvet tatovering på ryg i 4 trin med den nye Discovery Pico laser

Vi har fulgt udviklingen i lasere til tatoveringsfjernelse nøje i flere år. Først nu er vi som hudlæger overbeviste om, at teknologien er så sikker og effektiv, at vi tilbyder behandling i vores kosmetiske hudlægeklinikker i København og i Aalborg.

Vi tilbyder gratis konsultation for tatoveringsfjernelse i vores klinikker i København, Virum og Aalborg. Behandlingerne foregår i vores klinikker i København og Aalborg.

Behandling med dette nye laserudstyr giver dig:

 • mere effektive og færre nødvendige behandlinger.
 • hurtig opheling af huden (ca. 5 dage modsat 12-14 dage ved behandling med traditionelle nano Q-Switch lasere).
 • minimal smerte ved behandlingen.
 • større sikkerhed og markant lavere risiko for skader på huden.
 • hurtigste behandlingsforløb

Hvordan fjernes en tatovering?

Med laseren sendes højfrekvente lysbølger ind i huden, og lysbølgerne optages i farvepigmenterne. Når dette gøres på den rigtige måde, kan pigmenterne sprænges og opløses til mindre bestanddele.

Blogger og vintage model Helga fra Sverige får tatoveringsfjernelse med den nyeste Discovery Pico laser

Disse rester af pigment vil kroppens hvide blodlegemer efterhånden fjerne og udskille. Med et optimalt udstyr som Discovery Pico laser og den fornødne viden og erfaring, kan man få lysbølgerne til at sprænge farvepigmentet uden at huden omkring bliver ødelagt.

Det er vigtigt, at laserudstyret - som Discovery Pico - er indrettet til at udsende en tilstrækkelig effekt for at opnå et godt resultat. Der findes en række forskellige lasere som slet ikke er egnet til dette formål.

De mest professionelle og farvestærke tatoveringer er de vanskeligste og mest tidskrævende at fjerne. Det kan nogle gange være problematisk at bedømme hvor dybt og hvor koncentreret farvestoffet er, og dermed også vanskeligt at forudsige varighed og resultat af behandlingen.

Huden på det behandlede område reagerer umiddelbart ved at få en hvid farve (kaldet ”frosting”). Reaktionen skyldes, at der sker en fordampning af vand i overhuden, når farvekornene i tatoveringen eksploderer ved varmeudviklingen. Der kan undertiden komme små sår, hvis varmeudviklingen har været særlig høj.

Hvilke former for tatoveringer kan fjernes?

Alle tatoveringer er unikke og vi tilpasser derfor behandlingen til din hudtype og farverne i din tatovering. Vi fjerner:

 • Kosmetiske tatoveringer
 • Semi-permanente tatoveringer (”permanent” makeup / mikropigmentering)
 • Medicinske tatoveringer
 • Rituelle tatoveringer
 • Asfalt-tatoveringer

Har du en tatovering, du ikke er helt tilfreds med, men hvor du ikke ønsker at få hele tatoveringen fjernet, kan vi også hjælpe dig med det. Vi fjerner således områder af tatoveringer forud for at du igen skal have rettet eller farvet din tatovering op hos en tatovør.

Hvor længe tager en laser behandling med Discovery Pico?

Behandlingstiden afhænger af størrelsen af tatoveringen samt antallet af farver. Multifarve tatoveringer kræver gentagne passager med forskellige laserfarver/typer, men hovedsagligt varer behandlingen af små til mellemstore sorte tatoveringer højest 5 minutter og mellemstore til store tatoveringer multifarvede tatoveringer mellem 10-20 minutter.

Gør det ondt at få fjernet tatovering med laser?

Cryo 6 Cold Air Device - køler til laserbehandling

Cryo 6 køler til at mindske ubehag ved tatoveringsfjernelse med laser. Køleren kan anvendes både før, under og efter tatoveringsfjernelsen.

De fleste oplever et mindre ubehag ved behandlingen. Nogle beskriver det som gentagne svirp med en elastik, andre som en smerte som ved at få lavet tatoveringen.

Vi tilbyder vores kunder til tatoveringsfjernelse en ekstra og behagelig service i form af et kølingssystem, der fungerer under hele behandlingsforløbet, parallelt med at laserhovedet fjerner tatoveringspartiklerne i huden.

Huden i det behandlede område nedkøles væsentligt med cooleren. Effekten er en væsentlig reduktion af ubehag og evt. smerte, og er yderligere med til at reducere den i forvejen lave risko for at få forbrænding i huden.

Modsat andre kølingsmetoder såsom kontaktkøling, cryogen spray eller ispakker, kan vores cooler anvendes både før, under og efter selve tatoveringsfjernelsen.

Vi kan også lindre dit ubehag ved at tilbyde lokalbedøvende creme 45 minutter forud for behandlingen.

Hvad sker der efter behandlingen? Og hvad kan jeg selv gøre?

Lige efter behandlingen er udført med laseren, påfører vi en antibakterie creme til det behandlede område og evt. en lille bandage.

Den førnævnte "frosting" af huden forsvinder indenfor den første halve time efter behandlingen. Din hud vil være lettere hævet og rød omkring tatoveringen. Dette vil forsvinde efter få timer og er en normal reaktion på behandlingen. Du kan få små blødninger og vabler, der også er midlertidige.

De første 1-2 dage ser den behandlede tatovering ofte skorpeagtig ud og huden tager ca. 1 uge om at hele helt op. Idet huden trods dens udseende er intakt, er risikoen for infektion lille. Huden vil føles lidt øm i nogle uger efter behandlingen.

Det er vigtigt, at området overhovedet ikke får sol de efterfølgende 3-4 uger. De følgende 24 timer kan du undertiden mærke en brændende eller prikkende fornemmelse i huden. Du kan vælge at bruge smertestillende (håndkøbs) medicin, men ofte er det ikke nødvendigt.

Det er også normalt at opleve kløe i huden i det behandlede område uger efter behandlinger og tør, afskallende hud ses også undertiden. Du kan med fordel anvende en mild, fugtgivende creme uden parfume.

Efterhånden som tatoveringen bliver afbleget vil du kunne iagttage områder af din tatovering, hvor blæk er forsvundet. Dette sker trinvist i løbet af dit behandlingsforløb. Der kan opstå en uønsket afblegning af huden, men din normale hudfarve vil i de fleste tilfælde vende tilbage efter nogle måneder.

Kvalitet og sikkerhed: gode råd, inden du går i gang med en laserbehandling af din tatovering

Fjernelse af tatovering med laser er ikke en hurtig affære. Det kræver tålmodighed at gennemføre et behandlingsforløb, for at opnå et godt resultat. Afbryder du forløbet midtvejs, kan du i stedet for en pæn tatovering risikere at sidde tilbage med en halvudvisket tatovering.

Vi anbefaler dig at være opmærksom på klinikkens erfaring med laserbehandlinger. Pris er vigtig, men kvalitet og sikkerhed bør være dit største hensyn.

Christine påbegynder tatoveringsfjernelse af en sort tatovering. Hør hende fortælle hvordan hun oplever behandlingen med det nyeste Discovery Pico laserudstyr.

Formand for Dank tatovør Laug og hudlæge Dr. Med. Erik Obitz taler om den nyeste Discovery Pico laser teknologi til tatoveringsfjernelse

Det mest almindelige er, at få fjernet sin tatovering på en privat klinik, og her det vigtigt, at du er opmærksom på følgende: ifølge lovgivningen for laserbehandlinger i forbindelse med kosmetiske behandlinger (dvs. ikke sygdomme), er der meget skrappe regler fra Sundhedsstyrelsen om uddannelse og autorisation.

Pt. er fjernelse af tatoveringer dog ikke omfattet af disse regler. Derfor er det op til dig selv at undersøge klinikkens forudsætninger for at fjerne tatoveringer. Et godt råd er, at gå til en laserklinik, hvor der er tilknyttet en hudlæge. En god hudlægeklinik vil kunne hjælpe dig med hudskader, der kan opstå under behandlingsforløbet og vurdere, om der risiko for at du får ar.

Det er også en god ide at undersøge, hvilken type laser, der bliver brugt på klinikken til at fjerne tatoveringer. Spørg ind til hvilket laserudstyr der anvendes i klinikken for at sikre dig, at du i det mindste bliver behandlet med den nyeste og mest sikre og effektive Pico laser teknologi.

Midlertidige sideeffekter og risiko for bivirkninger

Læs mere om risici og bivirkninger ved fjernelse af tatoveringer. Herunder også hvordan vi kan hjælpe med at fjerne ar og misfarvninger efter tidligere forsøg på at fjerne tatoveringer med gammeldags udstyr.

Hvor lang tid skal der gå mellem hver laserbehandling af mine tatoveringer?

Med Discovery Pico laseren kan du blive behandlet allerede 6 uger efter din sidste behandling (modsat op til 10 uger ved mere traditonelle Q-Switch lasere).

Tatoveringsfjernelse på ankel, før og efter behandling

Før og efter tatoveringsfjernelse på ankel

Hvornår på året kan jeg få fjernet mine tatoveringer med laser?

Som ved de fleste andre laserbehandlinger, skal du undgå at få fjernet din tatovering hvis du er solbrændt eller er på vej på solferie.

Du kan dog sagtens få fjernet din tatovering hele året, hvis du beskytter din hud mod solen. Som hudlægeklinik kan vi præcist vurdere, om din hud er klar til behandling eller ej.

Hvor mange behandlinger skal der til for at slippe af med min tatovering?

Tatoveringer er designet til at være permanente, derfor kræver effektiv fjernelse ofte gentagne behandlinger.

Afhængigt af flere faktorer kan du i dag typisk opnå et godt resultat efter ca. 8 - 12 behandlinger med Pico teknologien. Dette antal dækker over, at nogle kan nøjes med et endnu mindre antal behandlinger, mens andre har brug for mange behandlinger.

Det forventelige antal af behandlinger er afhængig af følgende faktorer:

Tatoveringens karakter:

 • Tatoveringsfarve - sorte tatoveringer er hurtigst at fjerne, lyse er sværere og tager længere tid at fjerne. Flerfarvede tatoveringer kræver flere behandlinger end sorte tatoveringer. Da indholdsstofferne i farverne er forskellige, alt efter hvilken producent de kommer fra, kan man dog ikke altid forudsige hvilke farver der vil være besværlige. Vær opmærksom på, at hvide og meget lyse (f.eks. lyseblå) tatoveringer ikke kan fjernes, uanset hvilken laser man bruger.
 • Mængden og tætheden af blæk anvendt til tatoveringen.
 • Flere lags tatoveringer – en tatovering, der dækker over en anden tatovering, tager længere tid at fjerne end en enkeltlags tatovering.
 • Amatørtatoveringer - er forholdsvist nemme at fjerne, fordi der ofte ikke er så mange farvekorn og de enkelte farvekorn ikke er så dybe.
 • Semi-permanente tatoveringer (”permanent makeup” / mikropigmentering, f.eks. tatoverede øjenbryn) - er relativt nemme at fjerne.
Ansigt forfra før og efter tatoveringsfjernelse

Anders har fået fjernet tatoveringer i ansigtet. Han har fået 7 behandlinger med Discovery Pico laseren og tatoveringerne er væk flere steder. Der mangler ca. 3-5 behandlinger på højre kind. Denne tatovering skal have lidt ekstra behandlinger, da den fra tatovørens hånd er tegnet op med en såkaldt liner nål, også kaldet en opstregningsnål, som lægger blækken dybt og hårdt i huden.

Hudens karakter, placering- og alder af tatoveringen:

 • Hudtype – mørk hud kræver flere behandlinger end lys hud.
 • Arvæv i tatovering - her kræves som regel flere behandlinger.
 • Placering af tatovering – ansigt og nakke kræver færre behandlinger end eksempelvis hænder og fødder.
 • Gamle tatoveringer er forholdsvis nemme at fjerne - en del af farvekornene forsvinder med alderen.
 • Nye tatoveringer er forholdsvis nemme at fjerne - farvekornene har endnu ikke lejret sig dybt i huden.

Hvilken type hud er nemmest at få fjernet tatoveringer på?

Det er nemmere at fjerne tatoveringer på lys end på mørk hud. For at laserlyset kan nå ned og fjerne tatoveringsfarven, skal lyset trænge igennem det brune pigment i overhuden og ned i læderhuden, hvor tatoveringsfarven befinder sig. Hos mennesker med mørk hud er der meget brunt pigment i overhuden, og det virker som et gardin og skygger for laserstrålen.

Selv mange andre Pico lasere er ikke velegnet til at behandle mørk hud, fordi deres bølgelængde reagerer kraftigt mod naturligt pigment. Derfor kan de kun bruges i lyse hudtyper. Med Discovery Pico kan vi behandle alle hudtyper. Risikoen for at man med mørk hudtype får pigmentproblemer og ar efter tatoveringsfjernelse er minimale.

Kan jeg stadig få fjernet tatoveringer, selv om jeg har prøvet det uden succes før?

Tidligere anvendte man mange forskellige metoder til fjernelse af tatoveringer, men ofte var det kosmetiske resultat betydelige værre end selve tatoveringen. Mange klinikker behandler stadig med den gammeldags Q-Switch nano teknologi.

Selvom du tidligere har forsøgt at få fjernet dine tatoveringer uden held, kan du stadig være kandidat til en laser tatoveringsfjernelse.

Tatoveringer, der ikke er blevet effektivt behandlet med tidligere metoder, kan respondere godt på vores nye laserudstyr. Tilmed kan vi fjerne de ar, som tatoveringen har efterladt. Læs mere om fjernelse af ar efter tatoveringer.

Har du fået tidligere tatoveret dine øjenbryn og er ked af resultatet?

Vi fjerner også gamle tatoveringer på øjenbrynt. Lad os fjerne din tatovering, og har du bagefter lyst til at få flotte, naturligt udseende bryn med permanent make-up (mikropigmentering), hjælper vi dig gerne med det.

Hvor meget koster det at få fjernet en tatovering?

Prisen er afhængig af hvor stor tatoveringen er og hvor mange behandlinger der er nødvendige for at fjerne tatoveringen effektivt. Hos os betaler du ikke farvetillæg. Se vores priser på tatoveringsfjernelse.

Har du store eller flere tatoveringer, du vil af med?

Hos DermoCosmetic tilbyder vi ikke kun den højeste kvalitet i tatoveringsfjernelse med resultat på kortest mulige tid. Vores priser er også fornuftige for dig, selv om du har store eller flere tatoveringer, du vil af med.

Vi ved at store og flere tatoveringer kan være uoverskuelige at få fjernet. For det første kræver det tid ifm. hver behandling, tålmodighed for at opnå det færdige resultat og en del penge.

Hos os har du mulighed for at dele behandlingen af en større tatovering / et større område op, så du i stedet for at få behandlet hele området ved hver behandling kun får behandlet halvdelen. Vel at mærke uden at det bliver dyrere for dig. Du betaler nemlig kun for behandling af totalarealet.

Prisgaranti på tatoveringsfjernelse
Kan du få behandlingen billigere hos en anden klinik med samme høje kvalitet af Pico laserudstyr, matcher vi gerne denne pris. Prisgarantien gælder ift. anden kliniks normalpris. Læs mere om prisgarantien.

Sarah om tatoveringsfjernelse med Pico laseren:

Sarah om tatoveringsfjernelse med Pico laseren:

Sarah Ahle

Jeg fik min første behandling i sidste weekend og jeg kan slet ikke vente med, at jeg skal have den næste behandling. Pico laser kan varmt anbefales her fra. Du får en god og professionel behandling. Man bliver mødt med smil og dejlig velkomst. De er super skønne i klinikken!!

Sarah Ahle