NeoStrata peelinger - opnå en smukkere hud

Kvindeansigt

NeoStrata peelinger - opnå en smukkere hud

DermoCosmetic anvender Neostratas peelingsystem til overfladiske peelinger. En overfladisk peeling giver din hud en jævn og regelmæssig hudfarve, den ser glattere og mere frisk ud. Denne type peeling arbejder sig ned til det hudlag, hvor nye overhudceller skabes.

De overfladiske hudceller og den overfladisk pigment fjernes, der sættes gang i dannelse af overhudsceller og de naturligt fugtbindende stoffer øges. Effekten heraf er, at det naturlige fugtindhold i huden stiger.

Vi tilbyder peelinger fra NeoStrata i vores klinikker i København og Virum.

Neostras peelingsystem i kombination med Neostratas hudplejeprodukter

NeoStrata har udviklet et nemt og super effektivt peelingsystem baseret på Glykolsyre, en af alpha-hydroxid syrene (AHAs), Mange hudproblemer skyldes eller hænger sammen med en overdreven opbygning af døde hudceller. Disse hudceller gør huden tyk og trist at se på, ofte med tilstoppede porrer til følge.

Peeling giver en super effekt i kombination med Neostratas særligt virksomme hudplejeprodukter.

AHA hjælper med at løsne og fjerne det overfladiske lag af huden. Samtidig hjælper AHA med at forbedre pigmenteringen.Peelingerne fungerer eminent i kombination med hudplejeprodukterne fra NeoStrata og stimulerer hudfornyelsen.

Smukt ansigt, Neostrata peeling

Neostratas peelinger fås forskellig styrke og tilpasset netop din hud

Neostratas peelingsystem er målrettet netop din huds udfordringer
Ligesom Neostratas hudplejeprodukter er peelingerne målrettet forskellige hudproblemer og findes i forskellige styrker. Et behandlingsforløb skræddersys til netop din huds behov.

Neostratas peelingsystem er baseret på glykolsyre
Peelingsystemet rummer en specifik procedure til foryngelse og forbedring af din hud. Din hud påføres en høj koncentration af glykolsyre i en kort periode. Herefter neutraliseres syren og behandlingen er overstået.

Effekten af Neostratas peelinger på din hud

Din hud fremstår fornyet og hudens celler er stimuleret til regenering. Huden er blødere, sundere, mere fyldig og mere fast med en mere jævn pigmentering. For at opnå et optimalt resultat, skal peelingen gentages 2-3 gange i et behandlingsforløb.

Du kan gå direkte tilbage til dine gøremål efter peelingen. Vedligeholdelse af en smuk hud kan med fordel ske med en gentagelse af peeling hver halve til hele år.

Potentielle bivirkninger ved glykolsyre fra NeoStrata

De fleste kan få en glykolsyre peeling uden bivirkninger. Den behandlede hud fremstår med et normalt udseende, og andre vil sjældent kunne se, at du har fået en peeling. En vis grad af rødme er helt normalt og forsvinder hurtigt igen. Alle disse uønskede sideeffekter af en glykolsyre peeling kan camoufleres med makeup.

Selv om det er sjældent, kan en mild for for afskalning af gammel hud finde sted. I den forbindelse kan der være lidt væske der afsondres fra huden og meget sjældent ses minimale sår. Hvis man klør i hud, kan der opstå ar og hyperpigmentering.

Sigrid siger om peelinger:

Sigrid siger om peelinger:

Sigrid Haugaard

Da jeg hørte, at NeoStratas glykolsyre peelinger kunne hjælpe med at reducere urenheder i huden, var jeg meget positiv med at komme igang med behandlingerne. Parallelt hermed har jeg fået laserbehandlinger for akne ar. I en alder af 29 år har jeg endelig fået den hud/det ansigt, som jeg er tilfreds med, når jeg ser mit eget spejlbillede.

Sigrid Haugaard


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz