NeoStrata peelinger - opnå en smukkere hud

Kvindeansigt

NeoStrata peelinger - opnå en smukkere hud

DermoCosmetic anvender Neostratas peelingsystem til overfladiske peelinger. En overfladisk peeling giver din hud en jævn og regelmæssig hudfarve, den ser glattere og mere frisk ud. Denne type peeling arbejder sig ned til det hudlag, hvor nye overhudceller skabes.

De overfladiske hudceller og den overfladisk pigment fjernes, der sættes gang i dannelse af overhudsceller og de naturligt fugtbindende stoffer øges. Effekten heraf er, at det naturlige fugtindhold i huden stiger.

Vi tilbyder retinol (A-vitaminsyre) og glykolsyre peelinger fra NeoStrata i vores klinikker i København og Virum. Hvilken typer NeoStrata peeling, der passer bedst til din hudtype og behov, står vi parat til at vejlede dig om.

Neostras peelingsystem i kombination med Neostratas hudplejeprodukter

NeoStrata har udviklet to nemme og super effektive peelingsystemer med 1. Retinolsyre (A-vitaminsyre) og 2. med Glykolsyre. Mange hudproblemer skyldes eller hænger sammen med en overdreven opbygning af døde hudceller. Disse hudceller gør huden tyk og trist at se på, ofte med tilstoppede porrer til følge.

Peeling giver en super effekt i kombination med Neostratas særligt virksomme hudplejeprodukter, der stimulerer hudfornyelsen og understøtter, at du får optimal effekt af din peeling.

Smukt ansigt, Neostrata peeling

Neostratas peelinger fås forskellig styrke og tilpasset netop din hud

Neostratas peelingsystem er målrettet netop din huds udfordringer

Ligesom Neostratas hudplejeprodukter er peelingerne målrettet forskellige hudproblemer og specialtilpasses netop din huds behov.

Effekten af Neostratas peelinger på din hud

Din hud fremstår fornyet og hudens celler er stimuleret til regenering. Huden er blødere, sundere, mere fyldig og mere fast med en mere jævn pigmentering. For at opnå et optimalt resultat, skal peelingen gentages 2-6 gange i et behandlingsforløb.

Du kan gå direkte tilbage til dine gøremål efter peelingen. Vedligeholdelse af en smuk hud kan med fordel ske med en gentagelse af peeling efter dit behov og ønske.

Potentielle bivirkninger ved peelinger fra NeoStrata

De fleste kan få en retinol eller glykolsyre peeling uden bivirkninger. Den behandlede hud fremstår med et normalt udseende, og andre vil sjældent kunne se, at du har fået en peeling. En vis grad af rødme er helt normalt og forsvinder hurtigt igen. Ved en retinol peeling vil huden ofte skalle lidt af i 2-7 dage efter behandlingen. Dette er en helt normal effekt.

Selv om det er sjældent, kan en mild form for afskalning af gammel hud også finde sted efter glykolsyre peeling. I den forbindelse kan der være lidt væske der afsondres fra huden og meget sjældent ses minimale sår. Hvis man klør i hud, kan der opstå ar og hyperpigmentering.

Sigrid siger om peelinger:

Sigrid siger om peelinger:

Sigrid Haugaard

Da jeg hørte, at NeoStratas glykolsyre peelinger kunne hjælpe med at reducere urenheder i huden, var jeg meget positiv med at komme igang med behandlingerne. Parallelt hermed har jeg fået laserbehandlinger for akne ar. I en alder af 29 år har jeg endelig fået den hud/det ansigt, som jeg er tilfreds med, når jeg ser mit eget spejlbillede.

Sigrid Haugaard


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer