MiniFX - hudopstramning, fedt- og cellulitis reduktion på små områder

Kvindeansigt

MiniFX - hudopstramning, fedt- og cellulitis reduktion på små områder

MiniFX behandlingen er en virksom metode til at reducere fedt, buler og cellulitis (appelsinhud) i mindre områder af kroppen. Med metoden forbedres hudens udseende og uønsket fedt reduceres. De mest oplagte behandlingsområder er typisk dobbelthage, arme og knæ.

DermoCosmetic tilbyder denne veldokumenterede behandling som den første klinik i Danmark. Behandlingen tilbydes hos DermoCosmetic i København.

Apparatet sender radiofrekvens energi ned I hudens lag, forbedrer blodcirkulationen og spreder varme ned i de dybe lag af huden. Med metoden forbedres hudens udseende og uønsket fedt reduceres. De mest oplagte behandlingsområder er mindre områder på kroppen, typisk dobbelthage, arme og knæ.

Målrettet små områder

Kvinde i bikini

MiniFX’s radiofrekvens teknologi minimerer synligt cellulitis og udglatter ujævn hud. Denne veldokumenterede behandling tilbyder individualiserede løsninger til at løse den enkeltes problem i mindre områder på kroppen.

Målrettet fedtvæv

Kvinde i bikini

MiniFX's vakuum og kontrollerede radiofrekvens, er målrettet effektiv behandling af uønsket fedtvæv

Hovedsfordele ved MiniFX

  • Højtudviklet teknologi til sikker og ensartet opvarmning af hudens dybe lag sikrer et ensartet resultat.
  • Aktiv temperaturstyring og kontrolleret energi cut-off sikrer optimal komfort og sikkerhed ved behandling.

Er en MiniFX behandling noget for mig?

Ønsker du at minimere mindre kurver og "buler" i huden, er MiniFX sikkert noget for dig. Denne højt effektive og ikke-kirurgiske metode er nemlig målrettet til behandling af mindre områder. MiniFX er f.eks. ideel til at behandle dobbelthagen og de små områder af uønsket fedt ved bh-området.

Bagdel før og efter behandling

Før og efter behandling af cellulitis (appelsinhud) på bagdel med MiniFX behandlinger

På same made som den større BodyFX, fokuserer MiniFX kraftfulde radiofrekvens-energi præcist på det uønskede fedtvæv, som absorberer energien som varme. Denne varmemekanisme ødelægger fedtcellerne og skaber en sammentrækning af hudvævet. Den stimulerer også kroppens naturlige produktion af kollagen, som hjælper hudens væv til at se mere glat, strammere og mere tonet ud.

Hageparti før og efter behandling

Før-efter behandling af dobbelthage. MiniFX behandler den submentale hud ved hjælp af radiofrekvens-energi.

MiniFX applikator

MiniFX applikatoren

Behandlingen med MiniFX er smertefri og kræver derfor ikke bedøvelse. Under behandlingen sættes et håndstykke præcist på det område, som ønskes behandlet. Man kan opleve et lille ryk I huden og en mild opvarmning af denne.

MiniFX håndstykket måler konstant temperaturen i huden for et effektivt resultat og en sikker, tryg behandling. Med denne overvågning af temperaturen i huden, undgår man risikoen for overopvarmning og forbrænding.

Man kan gå direkte tilbage til sine daglige opgaver efter behandlingen. Resultatet vil begynde at kunne ses få uger efter behandlingen.

For at opnå et optimalt resultat, anbefales at behandlingen gentages en række gange, afhængigt af ens naturlige udgangspunkt før den første behandling.

Gratis konsultation

Kontakt os for mere information om hvordan MiniFX kan hjælpe med at skabe en slankere, mere kontureret og smuk form.

Bestil tid til en gratis konsultation hos DermoCosmetic Aalborg på tlf. 31 21 64 24 allerede i dag.