Meso-Botox behandlingsmetoden

Kvindeansigt

Meso-Botox behandlingsmetoden

Meso-Botox er en forholdsvis ny, men meget sikker Botox behandlingsmetode til at forbedre hudens struktur og farve (tone). Behandlingen giver et smukt, diskret resultat og en hel naturlig mimik med reduktion af fine rynker og og reduktion af forstørrede hudporer.

Behandlingen er til dig, der oplever at din hud i ansigtet eller på halsen og brystet ikke længere er helt stram og glat. Med en Meso-Botox får du nemlig opstrammet din hud, den bliver mere glat og sund at se på. Alt i alt opnår du en generel hudforyngelse.

Har du tendens til fedtet og akne hud og har du forstørrede hudporrer, kan Meso-Botox også ofte være en hjælp, idet Botox nedbringer talgproduktionen i huden.

Anderledes end en "klassisk" Botox behandling

En Meso-Botox behandling er anderledes end en "klassisk" Botox rynkebehandling. Ved en Meso-Botox behandling injiceres på et større område i huden og med flere injektioner end ved en "klassisk" Botox rynkebehandling. Musklerne afslappes heller ikke så markant, som ved den "klassiske" Botox behandling, men virker derimod ved at forbedre hudens kvalitet.

Behandling af rynker og furer på halsen - før og efter

Før-efter en Meso-Botox hudforyngelsesbehandling af hals. Resultatet er en generel forbedring af hudens kvalitet med hudopstramning og -udglatning.

Ved en traditionel Botox behandling injiceres (større) mængder Botulinum Toksin direkte i specifikke muskler, f.eks. mellem øjenbrynene eller i panden. Botox virker så ved at få musklerne til at slappe af, og rynkerne i det behandlede område udglattes.

Med Meso-Botox opnår du harmoni mellem dit øve og nedre ansigt. Vælger du også at blive behandlet på halsen og / eller på decollete (øvre del af brystet), oplever du en "allround" hudforyngelse.

Hvordan foregår en Meso-Botox behandling?

Behandlingen foregår ved at mikro doser Botox (Azzalure) injiceres i et større område af huden, f.eks. i hele ansigtet, på brystet eller halsen. Da der er tale om mange injektioner, kan du med fordel benytte dig af vores tilbud om at få lokalbedøvende creme på forud for din Meso-Botox behandling.

De talrige injektioner giver i de fleste tilfælde forbigående blå mærker og rødme i huden. Effekten indtræder efter 1 uge – 14 dage. Effekten er som ved andre injektionsbehandlinger ikke permanent, og derfor skal behandlingen gentages med et vist interval.

Kombinationsbehandling Meso-Botox og Restylane (ikke-permanente fillere)

Trænger din hud også til at blive gennemfugtet, har du kreppet hud og ønsker du en mere blød og elastisk og fyldig hud? Hos DermoCosmetic tilbyder vi også en cocktail af Meso-Botox og Skinbooster. Vi kalder det for "Forever Young kuren", som gennemføres i to behandlinger.

Når kun den bedste Meso-Botox behandling er god nok for dig

Hos DermoCosmetic mestrer vi alle facetter af Meso-Botox behandlinger. Vi er din garanti for topkvalitet og sikkerhed ved din Meso-Botox behandling. DermoCosmetic:

  • hører til i toppen af de absolut mest erfarne Botox behandlere i Danmark (vi har udført flere tusinde behandlinger siden 2005)
  • har flere Botox behandlere på Masterniveau
  • er den eneste klinik, som har hele to internationale trænere i Botox (Azzalure)
  • er den eneste store klinik i DK, hvor ejeren er hudlæge og hele tiden er tilgængelig for at supervisere behandlingerne – det er din garanti for sikkerhed og tryghed

Hos DermoCosmetic har vores dygtige behandlere stor viden om æstetik og om hvordan man forynger huden og reducerer rynker på smukkeste vis med Botox og med andre veldokumenterede metoder, så resultatet altid er et forynget og naturligt ansigt.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer