Meso-Botox - forbedret hudstruktur samt mindskning af porer

Kvindeansigt

Meso-Botox - forbedret hudstruktur samt mindskning af porer

Meso-Botox er en forholdsvis ny, men meget sikker Botox behandlingsmetode til at forbedre hudens struktur og farve (tone). Behandlingen giver et smukt, diskret resultat og en hel naturlig mimik med reduktion af fine rynker og og reduktion af forstørrede hudporer.

Behandlingen er til dig, der oplever at din hud i ansigtet eller på halsen og brystet ikke længere er helt stram og glat. Med en Meso-Botox får du nemlig opstrammet din hud, den bliver mere glat og sund at se på. Alt i alt opnår du en generel hudforyngelse. Har du tendens til fedtet og akne hud og har du forstørrede hudporrer, kan Meso-Botox også ofte være en hjælp, idet Botox nedbringer talgproduktionen i huden.

Hvad er Meso-Botox?

En Meso-Botox behandling er anderledes end en "klassisk" Botox rynkebehandling. Ved en Meso-Botox behandling injiceres på et større område i huden og med flere injektioner end ved en "klassisk" Botox rynkebehandling. Musklerne afslappes heller ikke så markant, som ved den "klassiske" Botox behandling, men virker derimod ved at forbedre hudens kvalitet.

Ved en traditionel Botox behandling injiceres (større) mængder Botulinum Toksin direkte i specifikke muskler, f.eks. mellem øjenbrynene eller i panden. Botox virker så ved at få musklerne til at slappe af, og rynkerne i det behandlede område udglattes.

Behandling af rynker og furer på halsen - før og efter

Før-efter en Meso-Botox hudforyngelsesbehandling af hals. Resultatet er en generel forbedring af hudens kvalitet med hudopstramning og -udglatning.

Hvad kan Meso-Botox gøre for mig?

Denne procedure svarer til Botox, idet du får injektioner af botulinumtoksin i din hud. Meso-botox bruger dog en mikronål og en lille mængde fortyndet Botox. Meso-Botox injiceres i en bredere fordeling i hele dit ansigt, hald eller brystparti.

Med den traditionelle Botox-behandling injiceres Botox i muskellaget, men Meso-Botox injiceres ikke i musklen. Snarere injiceres det i et dybere niveau af huden eller dermis, hvilket resulterer i:

  • Ansigtsglathed
  • Mindre porer
  • Reduceret svedtendens
  • Bedre hudstruktur og farve

Selve Meso-Botox behandlingen

Behandlingen foregår ved at mikro doser Botox (Azzalure) injiceres i et større område af huden, f.eks. i hele ansigtet, på brystet eller halsen. Da der er tale om mange injektioner, kan du med fordel benytte dig af vores tilbud om at få lokalbedøvende creme på forud for din Meso-Botox behandling.

De talrige injektioner giver i de fleste tilfælde forbigående blå mærker og rødme i huden. Effekten indtræder efter 1 uge – 14 dage. Svarende til traditionel Botox er Meso-Botox behandlinger ikke permanente. Din hud vender gradvis tilbage til normal efter 3 til 6 måneder, på hvilket tidspunkt du bliver nødt til at gentage behandlinger, hvis det ønskes.

Få en uforpligtende og gratis Meso-Botox konsultation

Vil du vide mere om, hvad Meso-Botox kan gøre for dig? Ved en konsultation kan du blive yderligere informeret om alt, hvad du skal vide om en Meso.Botox behandling, samt hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå dit ønskede resultat. I DermoCosmetic lægger vi vægt på, at du skal være tryg og velinformeret.

Book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker allerede i dag på tlf. 31 21 64 24, og lad os hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv.