Kleresca lysterapi til behandling af akne

Kvindeansigt

Kleresca lysterapi til behandling af akne

Som den første klinik i Norden tilbyder DermoCosmetic Kleresca® Akne behandling

I mere end 12 år har vi været på forkant med udviklingen inden for den kosmetiske dermatologi. Erik Obitz, hudlægen bag DermoCosmetic, er en af de mest erfarne kosmetiske hudlæger i landet og sammen med sit specialuddannede personale tilbyder klinikken en bred palet af dermo-kosmetiske behandlinger.

Om Kleresca akne behandling

Behandlingen tilbydes kun i professionelle klinikker, og hos os oplever du den ekstra kvalitet og sikkerhed, at det er en hudlæge, Erik Obitz, der står bag klinikken og som du møder ifm. din første konsultation forud for behandling

Kleresca akne behandling består af et innovativt lysterapi behandlingsforløb, hvor fluorescerende energi stimulerer huden på celleniveau. Det kaldes også en biofotonisk behandling. Det er en behagelig behandling og har i kliniske studier vist høj effektivitet og sikkerhed.

For at finde ud af, om det er en relevant behandling for dig, kan du læse mere her og booke tid til en konsultation i en af vores klinikker i København eller i Virum.

Behandling af akne i panden med Kleresca, før og efter i 4 trin

Kleresca behandling af akne i panden: før behandling, under og efter behandlingsforløbet. Der er i alt 12 behandlinger i et behandlingsforløb.

Kleresca lysudstyr

Kleresca lysudstyret til akne behandling

Behandling foregår i vores klinik i København.

Kleresca® Akne behandling er en ny måde at behandle akne på. Teknologien aktiverer huden til at reparere sig selv, og der er ingen ødelæggelse af væv eller celler. Inflammation (akne betændelse) reduceres markant.

Der er tale om et behandlingsforløb over 6 uger, der kun tilbydes samlet som en behandlingspakke med 12 behandlinger.

Dette for at opnå den ønskede effekt. I forbindelse med din konsultation tager vi stilling til, om du skal komme 2 gange om ugen og hver gang få 1 behandling, eller du skal komme én gang om ugen og der få 2 behandlinger på én gang.

Hvornår skal du vælge Kleresca akne behandling?

Akne er en af de mest udbredte hudsygdomme. Hos DermoCosmetic bliver vi tit spurgt af vores kunder om vi kan hjælpe med behandling af akne.

Med Kleresca® Akne behandling kan vi nu tilbyde denne hjælp til dig, der:

  • Har moderat eller svær akne og ikke tåler isotretinoin
  • Af andre grunde ikke ønsker behandling med isotretinoin
  • Er indstillet på selv at betale for dit akne behandlingsforløb
Kleresca akne illustration, 3 trin

Princippet i en Kleresca akne behandling: 1) akne i udbrud, 2) Kleresca behandling dræber bakterier og stimulerer huden til at reparere sig selv og 3) aknen er væk efter endt behandlingsforløb

Som hudlæge anbefaler Erik Obitz altid behandling med isotretinoin som første valg ved behandling af svær akne, hvor der er risiko for ar.

Behandling af akne med henvisning modtages ikke i DermoCosmetic. Du kan heller ikke få henvisning til behandling med Kleresca nogen steder. Derfor skal du selv betale for din Kleresca behandling.

Har du en mild form for akne, kan du læse mere om hvilke behandlinger, vi tilbyder dig i DermoCosmetic.

Konsultation forud for behandling

Forud for behandling med Kleresca® tilbyder vi dig en konsultation hos en af vores uddannede behandlere, hvor du også vil møde vores hudlæge, der vil bedømme, om du er en oplagt kandidat til behandlingsformen. Vi informerer dig grundigt om behandlingen, og du får udleveret en kundeinformation om Kleresca® Akne behandling. Du kan i de fleste situationer vælge at modtage behandling samme dag og i direkte sammenhæng med din konsultation.

Hvordan foregår en Kleresca behandling?

Selve behandlingen består at et behandlingsforløb over 6 uger, der kun tilbydes som en behandlingspakke med 12 behandlinger. Dette for at opnå den ønskede effekt.

Kleresca behandling af akne

Kleresca akne behandlingsprincip

I forbindelse med din konsultation tager vi stilling til, om du skal komme 2 gange om ugen og hver gang få 1 behandling, eller du skal komme én gang om ugen og der få 2 behandling på én gang.

Hver behandlinger varer ca. 10 minutter (ca. 30 minutter, hvis der vælges 2 behandlinger ad gangen).

Forud for lysterapien renser behandleren din hud og påfører den en gel. Gelen tillader lysets spektrum af bølger at trænge igennem huden for at dræbe bakterier og stimulere din huds eget reparationssystem. Dette behandler din akne og hjælper med at opbygge kollagen, som kan være med til at reparere akne ar.

Efter ca. 10 minutters lysterapi renses gelen af ansigtet, og du er klar til at genoptage dine daglige gøremål.

Gør det ondt?
Det gør ikke ondt at få udført en behandling med Kleresca. Du vil opleve en varm fornemmelse i huden i forbindelse med selve behandlingen. De fleste oplever behandlingen som behagelig. Lige efter behandlingen kan du opleve at huden er rød.

Hvornår kan jeg forvente at se resultatet af mit behandlingsforløb?

Du vil se en forbedring af huden i løbet af selve behandlingsforløbet. I mindst 6 uger efter behandlingsforløbet er afsluttet, kan du forvente at se yderligere forbedringer i din hud. Resultater af behandlinger med Kleresca® er observeret med en langtidsvirkende effekt i mindst 6 måneder.

Behandling af akne i tinding med Kleresca, før og efter i 4 trin

Kleresca behandling af akne i tindingen: før behandling, under og efter behandlingsforløbet. Der er i alt 12 behandlinger i et behandlingsforløb.

I kliniske forsøg har Kleresca® vist sig at have høj effektivitet og resultater ved behandling af personer med moderat og svær akne. 9 ud af 10 personer oplevede en forbedring i deres hud, og hver tredje oplevede en næsten total ren hud uden akne overhovedet.

Bivirkninger og midlertidige sideeffekter
Midlertidige gener (forbigående) er rødme og hyperpigmentering (huden kan fremstå "bronze farvet"), og der kan ske en svag misfarvning af hår. Alle disse gener (sideeffekter) er forbigående og kræver ikke behandling.

Har du akne ar og får du akne lignende udbrud ved laserbehandling?
Akne lignende udbrud i forbindelse med laserbehandling af akne ar sker hos nogle personer. Når man før har haft akne, er det ikke lige det, man drømmer om. Samtidig er det ærgerligt, at man vælger behandling fra og fortsat har tydelige akne ar. I den situation kan vi i DermoCosmetic tilbyde Kleresca® Skinrejuvenation, der reducerer synlighed af ar.

Der er tale om et behandlingsforløb på 4 behandlinger, hvor effekten er op til en 400 % forbedring af kollegen dannelsen i huden. Foruden reduktion af synlighed af ar, formindskes hudporer og fine linjer reduceres.

Vi gør opmærksom på, at det ikke er en ligeså effektiv behandling som behandling med vores fraktionerede laser Erbium 1540 nm.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz