Behandling af karsprængninger i ansigt og på bryst

Kvindeansigt

Behandling af karsprængninger i ansigt og på bryst

Karsprængninger og blodsprængninger som følge af sol og kulde kan fjernes effektivt

Hos DermoCosmetic har vi stor erfaring i fjernelse af blodsprængninger.

Blodsprængninger, karudvidelser og karsprængninger. Alle navne dækker over samme fænomen, som ofte opleves som en uønsket tilstand i huden. Der er heldigvis gode muligheder for at behandle dette problem med IPL (Intens Pulserende Lys). Uanset om det er blodsprængninger i ansiget, på brystet eller hvis du har blodsprængninger på benene.

Karsprængninger på næsen - før og efter behandling

Simone har fået fjernet karsprængninger på næsen

Årsager til blodkarsprængninger

Blodsprængninger i ansigtet og på brystet er oftest en følge af solen, men kan også skyldes frost og kulde. Karsprængninger kan desuden også ses som led i en række hudsygdomme som f.eks. Rosacea. Eller det kan opstå som en senreaktion efter strålebehandlinger for kræftsygdomme.

Karsprængning ved næse, før/efter behandling

Før-efter IPL behandling af karsprængning ved næse

Sol og laserbehandlinger

Kan jeg blive behandlet med laser og IPLfra april til oktober? Dette spørgsmål stilles af rigtig mange kunder til os for tiden. Svaret er ja, du kan godt blive behandlet i de fleste måneder i denne periode.

Mange tror, at de ikke kan opholde sig ude overhovedet, hvis solen skinner og de har fået en IPL - eller laserbehandling. Efter en behandling kan du sagtens opholde dig ude i det nordlige Europa i sommerhalvåret med en høj solfaktor og hvis du ikke vælger decideret at solbade. Det tager ca. 1 mdr. efter du er stoppet med at solbade til du kan blive behandlet igen.

Behandling af karsprængninger på kinden, før/efter

Før-efter IPL behandling af karsprængninger på kinden

Specialudviklet IPL til behandling af karsprængninger: Palomar Starlux og Cyonsures ICON IPL

Karsprængningerne kan behandles effektivt og hurtigt med Starlux og ICON apparaterne, som er specialudviklet til at fjerne karsprængninger.

IPL apparatet har indbygget køling, der reducerer eventuelle gener ved behandlingen.

Behandling af karsprængninger på halsen med IPL, før/efter

Før-efter IPL behandling af karsprængninger på halsen

Du kan nemt genoptage dine gøremål umiddelbart efter behandling for karsprængninger. Blodkarrene forsvinder efter 10-14 dage, men behandlingen skal gentages nogle gange for at være fuldt effektiv.

Effekten af en IPL karbehandling

Effekten er som regel rigtig god. Ofte er det dog nødvendigt med gentagne behandlingerne med nogle måneders mellemrum. Hos nogle få kan karrene ikke fjernes. Behandlingen fjerner ikke en evt. tendens til at danne nye karudvidelser.

Behandling af karsprængning på kind med IPL, før/efter

Før-efter IPL behandling af karsprængning på kind

Midlertidige bivirkninger og sideeffekter af behandling af kar med IPL

Der kan være en efterfølgende brændende fornemmelse som efter en solskoldning. Man kan reducere smerterne ved at tage 1 g paracetamol 1 time før behandlingen.

Ud over de umiddelbare bivirkninger ved behandlingen, som allerede er nævnt, ses i sjældne tilfælde en forbrænding med væskende forandringer og sår efter behandlingen.

Der kan forekomme pigmentforstyrrelser i de behandlede områder, således at områderne bliver lysere eller mørkere end den omgivende hud. Denne risiko er størst, hvis man i forvejen er mørk i huden. Forandringerne vil oftest normaliseres igen i løbet af måneder til år. Risikoen for de anførte bivirkninger forøges markant, hvis man for nyligt har taget sol eller solarium eller gør det de første måneder efter behandlingen.

Behandling af karsprængninger foretages i DermoCosmetic København og Virum.

En konsultation for karsprængninger er uforpligtende og gratis hos vores erfarne sygeplejersker

Ring allerede i dag på tlf. 31 21 64 24.

Ved første konsultation modtager du mundtlig og mere uddybende skriftlig information. Du har mulighed for at starte direkte med en behandling på samme dag. Styrelsen for Patientsikkerhed har bestemt at behandling med IPL kan udføres direkte ifm. første fremmøde på en klinik.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer