NeoStrata hudpleje mod fedtet og akne hud

Kvindeansigt

NeoStrata hudpleje mod fedtet og akne hud

Til behandling af akne hud og fedtet hud anbefaler vi NeoStratas særligt virksomme hudplejeprodukter med indbygget anti-aging behandling. Alle NeoStratas produkter forhandles i DermoCosmetic. Prøv evt. med et starter-kit.

Er det første gang, du skal prøve akne serien fra NeoStrata, kan du købe et lille akne starter kit med de fleste anti-akne produkter hos DermoCosmetic. Med denne serie får du en effektiv bumse fjerner.

NeoStrata Clarifying Facial Cleanser

Claryfying Facial Cleanser fra NeoStrata

NeoStrata Sheer Hydration SPF 15

Sheer Hydration SPF 15 fra NeoStrata

Claryfying Facial Cleanser

En sæbefri, skummende rensegel, som især anbefales ved akne. Også til hud med infektion / inflammation. Giver en mild og skånsom rengøring af huden. Huden tørrer ikke ud. Tilfører en behagelig lindring til udtørret hud.

Sheer Hydration SPF 15

En let, oliefri lotion, som modvirker og minimerer aldring af fedtet hud samt er velegnet i fugtigt klima. Reducerer overskydende fedt uden at irritere. Reducerer misfarvning og mørke pletter på grund af akne og aldring samtidig med at hudens struktur og fasthed forbedres. Indeholder beskyttende UVA/UVB solfilter og er sammensat dels af Phytotal og den patenterede ingrediens NeoGlucosamine.

NeoStrata Moisturizing Face Cream

Ultra-Moisturizing Face Cream

NeoStrata Ultra Smoothing Cream

Ultra Smoothing Cream fra NeoStrata (natcreme)

NeoStrata Spot Treatment Gel

Spot treatment fra NeoStrata til punktbehandling af akne udbrud

Ultra-Moisturizing Face Cream

Til alle typer hud, også sensitiv hud og dig, der går igang med at anvende AHA creme for første gang. En blid exfoliering og fugtgivende creme, der samtidig genskaber en sund og flot hud.. Cremen reducerer alderstegn. Er formuleret med 10% gluconolactoneton.

Ultra Smoothing Cream fra NeoStrata (natcreme)

En fyldig, dejlig opblødende natcreme til personer med mindre følsom / tør hud. Indeholder AHA, som skaber celleaktivitet ned i huden. Der opnås en ekstrem god cellestimulerende effekt og samtidig et langtidsvirkende resultat samt en frisk og sund hud. Modvirker og minimerer effektivt fine linjer og rynker.

Spot Treatment Gel

En gelformel, som punktbehandler acnepletter. Ved svære tilfælde anvendes Spot Treatment Gel sammen med Clear Skin Solution (kan bestilles hjem).

Baseret på et Neo-Hydroxy-kompleks, en sammensætning af bl.a. mandelsyre og citronsyre. Indeholder 2% salicylsyre og 1% retinylacetat. Påføres morgen og aften.

Med NeoStratas målrettede serie mod acne får du en effektiv hjælp mod bumser i kombination med anti-age behandling af din hud.