Skin rejuvenation - effektiv og mild form for hudforyngende behandling

Kvindeansigt

Skin rejuvenation - effektiv og mild form for hudforyngende behandling

I de senere år er der kommet stor fokus på foryngelse af huden (rejuvenation) med forholdsvis milde behandlingsmetoder. Effekten er en yngre udseende og forstærket hud, hvor skader forebygges og repareres. Ved regelmæssig behandling kan effekten vedligeholdes.

Rejuvenation behandlinger anvendes især til huden i ansigtet, på halsen og på dekolletage. I DermoCosmetic tilbyder vi de mest virksomme rejuvenation behandlingsformer.

Hvad sker der i huden ved rejuvenation behandlinger og hvad er effekten?

Rejuvenation behandlinger stimulerer dannelse af nyt bindevæv og minimerer skader i huden såsom solskader (karsprængninger, pigmentpletter og ar dannelser, herunder rynker).

Anne Marie får photorejuventation behandling for at slippe af med karsprængninger og farveforskelle grundet sol og tidens tand.

Fælles for rejuvenation behandlingsmetoderne er, at de skaber en kontrolleret skade i huden, der får huden til at hele sig selv ved at skabe nye celler. Denne proces vender om på alderstegnene i huden.

På denne side beskrives forholdsvis milde, men dog særdeles effektive former for rejuvenation behandlinger. I DermoCosmetic tilbyder vi også mere potente former for rejuvenation til den ældre hud (+60 år).

Hudens ældning og hudforyngende behandlinger

Med tiden ældes huden. De stærkeste årsager til ældning af huden er solen, forurening og rygning. Senere i livet, typisk efter 60 års alderen, ældes huden markant pga. en naturlig degenering af den menneskelige fysiologi.

Hvordan skader i huden kan forebygges og repareres og en sund hud vedligeholdes

Effekten af miljø påvirkninger kan udbedres med forskellige former for rejuvenation (foryngende) behandlinger for dig der er mellem ca. 20-60 år. Det gælder både til forebyggelse af skader i huden, vedligeholdelse af en sund hud og reparation af allerede skadet hud. Med andre ord er det muligt at forbedre alderstegnene i huden.

Behandling af pigmentpletter på øvre brystparti, før og efter

Før-efter behandling af pigmentpletter med IPL

Er mildere former for rejuvenationbehandlinger velegnede til dig og din hud?

Rejuvenation behandlinger er til dig der ønsker:

 • Udglatning af lettere rynker og linjer i ansigtshuden
 • En lettere opstramning af huden
 • At slippe af med pigmentpletter og / eller karsprængninger at få en mere ensartet hudfarve
 • En forstærket hudstruktur, en tykkere hud og en mere glat hudoverflade
 • Forbedret collagen og elastin i huden

Kort opheling af huden efter en rejuvenation (hudforyngende) behandling

En stor fordel ved de beskrevne milde former for rejuvenation behandlinger er, at de alle er kendetegnet ved et minimalt ubehag i forbindelse med selve behandlingen, at de har en meget kort ophelingsperiode efter behandling og at der er minimale risici for bivirkninger.

Du kan være lidt rød og hævet i huden 1-3 dage efter behandlingen, Ved fjernelse af pigment går der lidt længere tid, inden huden er "på plads" igen.

Hvornår er mildere former for or rejuvenationbehandlinger ikke velegnede til dig og din hud?

Hvis du:

- tilbyder vi i DermoCosmetic dig andre effektive behandlingsmetoder, målrettet hudforyngelse, f.eks. CO2 laser, mellemdybe peelinger med især TCA og filler behandlinger (med såvel ikke-permanente fillere som med semi-permanente fillere).

Hvilke former for rejuvenation behandling findes der?

Groft sagt kan milde behandlingsmetoder målrettet hudforyngelse opdeles i 4 grupper:

 1. Photorejuvenation – behandling med lys i form af laser (fractional laser non-ablativ Er:: Glass 1540 nm) og / eller med IPL (Intens Pulseret Lys)
 2. Kemisk behandling af huden med peelinger
 3. Cosmeceuticals – med særlig virksom hudplejeprodukter

I DermoCosmetic tilbyder vi alle disse sikre behandlingsformer med veldokumenteret effekt.

Behandling af rynker og furer på halsen - før og efter

Hanne oplevede, at hende hud på halsen med tiden er blevet mindre spændstig og elastisk, og hun havde fine linjer og kreppet hud. For at genvinde spændstighed og elasticitet samt en mere glat og ungdommelig hud, er Hanne behandlet med Restylane Skinbooster af 2 omgange.

Læs mere her om peelinger og om cosmeceuticals. I resten af teksten her beskæftiger vi os udelukkende med IPL laser til rejuvenation.

Behandlingsmetoderne IPL, Fractional laser Er: Glass 1540 nm non-abaltiv og micro-needling kombineres ofte for at opnå en maksimal effekt.

Hvad er de enkelte rejuvenation behandlingsmetoder især velegnede til?

Mildere former for Photorejuvenation (IPL og fractional laser Er: Glass 1540 nm non-ablativ, micro-needling (”dermaroller”) og overfladiske peelinger er alle kendetegnet ved kort opheling af huden (1-3 dage) efter en behandling og derfor med et minimalt ubehag.

IPL (intens Pulseret Lys) er især velegnet til fjernelse af pigmentpletter og karsprængninger (photo-damage) samt til lettere collagen stimulering. Typiske aldringstegn fjernes.

Fractional laser Er: Glass 1540 nm er en mild, men meget virksom metode til hudforyngelse, Der er tale om en non-ablativ laserbehandling, hvilket vil sige at den efterlader hudbarrieren intakt uden sårdannelse. At den desuden er fraktioneret betyder, at blot en mindre del af din huds overflade behandles i hver passage.

Selv ved gentagne og høje indstillinger , ses alvorlige bivirkninger stort set ikke, hvilket betyder at non-ablativ fraktioneret laserbehandling som f.eks. Er: Glass 1540 metoden må anses for en meget sikker og en mildere form for laserbehandling.

Effekten er cellefornyelse, en kraftig collagen forbedring, hvor huden bliver yngre at se på. Hudporre størrelsen ligesom at ar reduceres eller fjernes helt. Huden opstrammes.

Har du ikke udelukkende enten ar, eller har du kun karsprængninger og / eller pigmentpletter, er en kombination af IPL og fraktioneret laser Er: 1540 nm oftest oplagte valg af behandling, fordi du opnår en gennemgribende foryngelse af huden.

Du får nemlig både behandlet eventuelle karsprængninger, får genskabt en ensartet struktur og farve i huden, forstørrede porrer reduceres, rynker og ar reduceres og din hud for en en lettere opstramning.

Behandling af akne ar med Fractional Laser, før/efter

Før efter behandling af akne ar skadet hud med Fractional laser Er: Glass 1540 nm

Kombinationen af IPL med fractional laser ER: Glass 1540 nm giver en optimal hudforyngelse.

Hvordan foregår en rejuvenation behandling og hvad skal jeg forvente efter behandlingen?

Det varierer, efter hvilken behandlingsform, der anvendes. Under alle omstændigheder foretrækker vi at starte med at fjerne karsprængninger og pigmentpletter og herefter anvende fractional laser erbium.

Hvad kan jeg selv gøre for at vedligeholde en smuk og ungdommelig udseende hud?

Med rejuvenation behandlinger kan du på samme tid:

 • Reparere skader, der allerede er opstået i din hud
 • Forebygge skader
 • Vedligeholde en sund og smuk hud

Du behøver ikke vente til at ”skaden er sket”: Efter du har fået et vist antal behandlinger afhængig af dit naturlige udgangspunkt, er 2 årlige behandlinger er med til at vedligeholde din hud smuk og med markant reducerede alderstegn.

I DermoCosmetic anbefaler vi 1-2 årlige vedligeholdende rejuvenation behandlinger. I de fleste tilfælde kan du med fordel forberede og vedligeholde en god behandlingseffekt med cosmeceuticals (særligt virksomme hudplejeprodukter).

Hvor mange rejuvenation behandlinger har jeg brug for?

Afhængig af dit naturlige udgangspunkt skal du regne med 3-5 behandlinger med 4 ugers mellemrum for at reparere skader i huden og genskabe en smuk og ungt udseende hud. Herefter anbefaler vi vedligeholdelse af effekten med 1-2 årlige behandlinger.

Rejuvenation behandlinger tilbydes hos DermoCosmetic oftest i en kombination med IPL og Dermaroller eller IPL og fractional laser Er: Glass 1540 nm. Ved en gratis konsultation kan vi vejlede dig om, hvilken præcise behandlingsplan der vil være optimal til netop din hud.

Vi tilbyder pakkeløsninger på flere behandlinger, ring og hør nærmere, bestil tid til en gratis konsultation på tlf. 31 21 64 24.

Ved første konsultation modtager du mundtlig og mere uddybende skriftlig information. Du har mulighed for at starte direkte med en behandling på samme dag.

Sundhedsstyrelsen har bestemt at behandling med IPL kan udføres direkte ifm. første fremmøde på en klinik.