Hårfjerning i sommerperioden, skal eller skal ikke?

Kvindeansigt

Hårfjerning i sommerperioden, skal eller skal ikke?

Du kan behandles for hårfjerning med IPL i sommerperioden, hvis din hud ikke er brunet af solen (eller solarium) inden behandlingen. Få her de øvrige forholdsregler du skal være opmærksom på ved laser- og IPL behandlinger i sommerperioden.

For alle typer af laser og IPL behandlinger i sommerperioden er det vigtigt at være opmærksom på, at huden ikke må være brunet i solen (eller solarium) inden behandlingen.

Få fjernet hår hos Denise - vores nye dygtige laser sygeplejerske - og spar 25% på din 3. behandling.
Du skal blot booke alle 3 tider ifm. bestilling af din første tid og alle 3 behandlinger skal være gennemført senest 6. juli 2019. Tilbuddet gælder, så længe der er ledige tider hos Denise.

Få 50% rabat på hårfjerning på alle områder efter det dyreste område, når du vælger hårfjerning i mere end 1 område. Gælder ikke ved behandling af hele ben, hvor du i forvejen får behandlingen til en særdeles fornuftig pris.

Prisgaranti på hårfjerning. Kan du få behandlingen billigere hos en anden klinik med samme, høje kvalitet af laser / IPL udstyr, matcher vi gerne denne pris. Prisgarantien gælder ift. anden kliniks normalpris. Læs mere om prisgarantien.

Er huden brunet vil effekten af behandlingen ikke være god, og der vil være en øget risiko for skader i huden i form af pigmentfejl og / eller forbrænding af huden.

Ved at du overholder disse forholdsregler, er det muligt også at få en IPL behandling for hårfjerning eller andre laser og IPL behandlinger i sommerperioden.

Nicoline får fjernet hår på benene og under armene med IPL

Jamal får fjernet uønsket hårvækst på ryggen

Vi står selvfølgelig altid parat til at vurdere din hud forud for en behandling. Uanset om du ønsker at få fjernet uønsket hårvækst, pigmentpletter, karsprængninger eller at få reduceret rynker og andre alderstegn i huden med IPL eller laser, så er følgende vigtigt at være opmærksom på:

  • Det er vigtigt, at du ikke er brun, når du møder til behandling. Derfor skal du undgå solbadning og solarium mindst 1 måned før start af behandling samt i hele behandlingsperioden.
  • Det tilrådes for at undgå fejlpigmentering og manglende effekt, at du mindst 1 måned efter sidste behandling undgår sol, men det er perioden før behandling det er vigtigst at undgå sol.
  • Brug solcreme med høj faktor (faktor 50 med både UVA og UVB filter) ved udsættelse for sollys i området, der behandles.
  • Brug helst solcreme i op til ½ år efter hudforyngende laser og IPL behandlingerne er færdige for at undgå nedsat effekt af behandlingen og pigmentforstyrrelser.
  • Huden kan ikke behandles, hvis den er tydeligt solpigmenteret, og den må ikke være farvet af selvbruner eller brun creme.

Vi står parate til at besvare dine spørgsmål på telefon 31 21 64 24, hvor du også kan booke tid til en gratis konsultation. Du kan også vælge at komme direkte til behandling (og blive konsulteret samme dag), hvis du ikke er solbrunet.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg