Glycolsyre peeling

Kvindeansigt

Glycolsyre peeling

Få en ensartet hudfarve med et glattere og friskere look

NEOSTRATA® professional glykolsyre peelinger tilbydes udelukkende i kosmetiske hudlægeklinikker som DermoCosmetic, hvor vi med stor succes har udført tusindevis af behandlinger. Glykolsyre peelingen findes i en udgave til ethvert behov, uanset om du har fine rynker, overfladiske ar, uregelmæssig hudfarve eller akne præget hud. Det er en mild behandling med ingen eller minimal ophelingstid.

Hvilket resultat du kan forvente

Mange hudproblemer hænger sammen med en overdreven opbygning af døde hudceller. Disse hudceller gør huden tyk og trist at se på, ofte med tilstoppede porrer til følge. Med NeoStrata glykolsyre peelinger fjernes de overfladiske hudceller og pigment, der sættes gang i dannelse af overhudsceller og de naturligt fugtbindende stoffer øges. Effekten heraf er, at det naturlige fugtindhold i din hud stiger. Og den fremstår fornyet. Huden er blevet blødere, sundere at se på, den fremstår mere fyldig og fast med en mere jævn pigmentering.

For at opnå et optimalt resultat skal peelingen gentages 2-6 gange i et behandlingsforløb. Du fastholder en smuk hud ved vedligeholdende behandlinger et par gange om året. Glykolsyre peeling fra NeoStrata giver en super effekt i kombination med Neostratas særligt virksomme hudplejeprodukter, der stimulerer hudfornyelsen og understøtter, at du får optimal effekt af din peeling.

Smukt ansigt, Neostrata peeling

Neostratas peelinger fås forskellig styrke og tilpasset netop din hud

Før behandling

For at vi kan tilbyde dig en glykolsyre peeling, skal du have uønskede hudtilstande, f.eks. akne, olieret hud, lettere rynker og ujævn pigmengering. Vi tilbyder behandlingerne i vores klinikker i København, Virum og Aalborg. Hvilken typer NeoStrata peeling, der passer bedst til din hudtype og behov, står vi parat til at vejlede dig om. Hvis du ønsker det, kan du blive behandlet samme dag.

I visse tilfælde vil din behandler anbefale at du starter med at forberede huden på peelingerne med Neostratas særligt virksomme hudplejeprodukter, der stimulerer hudfornyelsen og understøtter, at du får optimal effekt af din peeling.

Behandlingsforløb

Efter afrensning af din hud, vil din behandler blidt påsmøre glykolsyren på din hud. Du vil opleve, at behandlingen går hurtigt, for produktet skal kun virke på din hud i få minutter, inden det renses af igen. Glykolsyre Peelinger kaldes ofte "lunchtime peels" fordi du kan nå at få en behandling i en pause og gå direkte tilbage til arbejdet bagefter. Du aftaler med din behandler, hvornår du kommer tilbage til din næste peeling. Milde peelinger udføres altid i et behandlingsforløb med ca. 2-6 behandlinger for at du opnår et effektivt resultat.

Det er en mild behandling uden smerte eller brændende fornemmelse. Huden fremstår med normalt udseende, og andre vil sjældent kunne se, at du har fået en peeling. En vis grad af rødme er helt normalt og forsvinder hurtigt igen.

Sigrid siger om peelinger:

Sigrid siger om peelinger:

Sigrid Haugaard

Da jeg hørte, at NeoStratas glykolsyre peelinger kunne hjælpe med at reducere urenheder i huden, var jeg meget positiv med at komme igang med behandlingerne. Parallelt hermed har jeg fået laserbehandlinger for akne ar. I en alder af 29 år har jeg endelig fået den hud/det ansigt, som jeg er tilfreds med, når jeg ser mit eget spejlbillede.

Sigrid Haugaard