Dermaroller behandlingsmetoden

Kvindeansigt

Dermaroller behandlingsmetoden

Medicinsk dermaroller (også kaldet micro needling) er velegnet til behandling af ar i huden, f.eks. akne ar og strækmærker, samt til reduktion af overfladiske rynker. Effekten er fornyelse af hudcellerne, ny kollagen dannelse og øget elasticitet.

De ultrasmå nåle på en dermatologisk ruller udnytter kroppens naturlige selvhelbredende egenskaber.

Hvad sker der med huden under en medicinsk dermaroller behandling?

Den dermatolgiske ruller består af en tromle med ultra små nåle, som rulles hen over huden. Huden reagerer på nålene, som den ville reagere på et hvilket som helst andet objekt, der forsøger at trænge gennem huden.

Dermaroller behandling ansigt

De tynde kirurgiske nåle trænger gennem huden og bliver opfattet som en påvirkning af hudens nerve ender. Idet nålene er så fine og tynde, sker der ikke en beskadigelse af vævet. Derimod sker der en omfattende helingsproces, hvor ny cellevækst stimuleres, elasticiteten i huden forbedres og ny kollagen dannes.

Hvilke nåle bruges til behandlingen med medicinsk dermaroller?

Når du får en behandling med dermaroller hos DermoCosmetisk kalder vi det for medicinsk dermaroller behandling. Dermarolleren fås med forskellig længde nåle. Lige fra de korteste, der anvendes til hjemmebrug, til de længste medicinske nålelængder på 1,5 mm, som kun må betjenes på lægeklinikker som DermoCosmetic.

DermoCosmetics hudlæge, Erik René Obitz, har valgt at vi i klinikkerne anvender højkvalitets produkter fra det sydkoreanske firma, Genosys. Sydkorea er kendte som banebrydende producenter af højkvalitets produkter til hudforyngelse med microneedling.

Hvilke medicinsk dermaroller behandlinger kan jeg få hos DermoCosmetic?

I DermoCosmetic tilbyder vi medicinsk dermaroller behandling til:

  • Alle former for ar (akne ar, strækmærker, ar efter brandsår og ar efter operationer)
  • Rynker (overfladiske) i tilfælde hvor du f.eks. ikke ønsker behandling med Botox / Vistabel, Restylane eller laser

Behandling af rynker, linjer, grove porer og grov hud med medicinsk Dermaroller

Dermarollerens nåle laver en kontrolleret skade I huden. Dette får huden til at regenerere og danne ny kollagen. Du oplever en forbedring af linjer, hudstruktur og kvalitet.

Hvor mange behandlinger med medicinsk dermaroller har jeg brug for?

Huden ser allerede mere frisk og yngre ud efter 1-2 medicinske Dermaroller behandlinger hos DermoCosmetic efterfulgt af din egen behandling hjemme med et Dermaroller homecare kit. Alt efter hudens struktur er 1-3 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum nok til at ændre hudens overflade i ansigtet. Da ældningen af huden fortsætter, anbefales en opfølgende behandling en gang om året. Mellem behandlingerne med medicinsk dermaroller i klinikken opnår du også et endnu bedre resultater ved at "rulle" hjemme.

Du skal dog forvente at der kan være behov for flere behandlinger, for at opnå en markant forbedring af skaderne i din hud. Hvor mange behandlinger, der præcist skal til, afhænger af dit naturlige udgangspunkt, typen af ar samt af dine forventninger til effekten (perfektionsgraden). Der er forskel på, hvad der skal til af medicinsk dermaroller behandlinger i forhold til om der er tale om overfladiske rynker, strækmærker og f.eks. ar efter operation.

Jørgen Licht før og efter Dermaroller og Restylane behandling

Jørgen før og efter Dermaroller og Restylane behandling. Dermaroller behandlingen har forbedret overfladiske pigmentpletter og uensartet hudfarve, og forynget strukturen i ansigtet.

Behandling af strækmærker med medicinsk dermaroller

Strækmærker (striae) er ikke på nogen måde skadelige for kroppen, men ud fra et kosmetisk og æstetisk synspunkt er de kilde til problemer hos mange. Strækmærker er en følge af, at kroppen ændrer sig hurtigt og huden dermed strækkes. Det sker ofte i puberteten eller ved graviditet. Læs mere om strækmærker fra a-z.

Omkring 80% af alle gravide kvinder får strækmærker. På grund af den hurtige udvidelse af huden bliver kollagenfibrene i læderhuden beskadiget og revet over, og resultatet er disse ar lignende streger. Strækmærkerne er permanente. Læs mere om medicinsk Dermaroller behandling af strækmærker efter graviditet.

I DermoCosmetic København behandler vi strækmærker med medicinsk Dermaroller metoden og med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm. Især ved større strækmærker, anbefaler vi dermaroller behandlinger, idet det her er en hurtig og prisbillig metode.

Strækmærker mave, før og efter behandling

Før-efter behandling af strækmærker på mave

Behandling af ar i ansigt med medicinsk dermaroller

Ar i ansigtet, décoltage eller ar på hænder kan være yderst generende, da det er synlige steder som kan være svære at skjule/dække til. Dermarollerens nåle gennemtrænger arret og bevirker til dannelsen af kollagen, som dermed fylder arrene med nyt væv fra bund til top. Dette medvirker til en finere og mere ensartet struktur i det behandlede område.

Dermaroller behandling i ansigt

Akne Ar behandling med medicinsk dermaroller

Under behandlingen gennemtrænger de fine mikro nåle arvævet. Allerede få dage efter behandlingen sker der en dannelse af nyt hudvæv. Processen hvor huden opheler og nyt hudvæv dannes tager et stykke tid. Derfor skal der gå mindst 6 uger mellem dine behandlinger.

Behandling af mindre områder med rynker eller ar med dermastamp

Dette er den nyeste udvikling indenfor microneedling. Stampen bruges til at reducere små områder med overfladiske rynker, gamle ar, nye røde arvæv, strækmærker, mildere grad af løs hud under øjnene m.m.

Dermastamp er ikke en afløser for behandling i klinik med medicinsk dermaroller, men er derimod et godt og prisfornuftigt supplement målrettet behandlinger af især mindre områder af huden. Er du ikke til Botox / Vistabel, filler- eller laserbehandlinger, eller ønsker du et supplement hertil, er e-Dermastamp en rigtig god løsning.

Hos DermoCosmetic anvender vi både mekanisk og elektronisk dermastamp efter behov.

Ved behandlingen udnyttes kroppens eget regenerationssystem, idet cellefornyelsen stimuleres. Dette fører til dannelse af nyt kollagen og forbedret elasticitet i huden. Gentagne behandlinger med dermastamp forbedrer hudens tykkelse, struktur og glød.

Under behandlingen kan der tilføres en komprimeret væske, bestående af hyaluronsyre, mineraler, vitaminer og aminosyrer. Dette understøtter cellefornyelsen i din hud i det behandlede område.

Dermaroller til hjemmebrug (homecare kit)

Vi forhandler dermaroller homekit fra det sydkoreanske firma Genosys. Du kan med stor fordel bruge denne rulle forud for behandlingen i klinikken, mellem behandlingerne og som en del af din vedligeholdelse af en sund og smuk hud. Dermrolleren er af højeste kvalitet og kommer fra det Sydkoreanske firma, Genosys.

Midlertidige bivirkninger og sideeffekter ved behandling med dermaroller

Som regel er der forholdsvis få bivirkninger forbundet ved en rulning af huden, så som rødme, hævelse og en svidende fornemmelse som aftager i løbet af få timer og i op til 48 timer. Der kan ses bitte små blodsprængninger, som også forsvinder inden for de første par døgn

Når du behandles med et højkvalitets produkt hos DermoCosmetic og anvender hjemmeruller fra Genosys opnår du en sikker og effektiv behandling.

Book allerede tid nu på tlf. 31 21 64 24 for en tid hos vores specialtrænede behandlere i København eller i Virum eller ring og hør mere!


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer