Botox behandling af overdreven svedtendens (hyperhidrose)

Kvindeansigt

Botox behandling af overdreven svedtendens (hyperhidrose)

Bliv behandlet af eksperter i hudsygdomme i DermoCosmetic

I DermoCosmetic bruger vi især Botox / Vistabel til kosmetisk behandling af rynker.

Du kan dog også du blive behandlet med Botox / Vistabel, hvis du har overdreven svedtendens. Vi anvender præparatet Botox til at behandle overdreven svedtendens, som er en hudsygdom (også kaldet: hyperhidrose).

0,6 – 2,8 % af alle danskere lider af overdreven svedtendens. Det er en arvelig sygdom eller et handicap, som man kan opleve på et eller flere steder af kroppen, typisk i armhulerne, i hænderne og på fødderne. Faktisk kan man opleve at svede fra hele kroppen.

Om behandling af overdreven svedtendens med Botox

I DermoCosmetic behandler vi overdreven svedtendens med mikroinjektioner med Botox / Vistabel præparatet Botox. For at reducere evt. smerte og ubehag optimalt, giver vi injektionerne med tynde nåle. Behandlingen tager 5-10 minutter.

Du behøver ikke bedøvelse forud for en behandling af overdreven svedtendens med Botox, men hvis du ønsker det, kan vi påsmøre en lokalbedøvende creme i f.eks. armhulerne en time før din behandling.

Hvordan er effekten af behandlingen?

Botox / Vistabel er en potent behandling af hyperhidrose med en effekt, der hos de fleste varer 3-12 måneder. Ni ud af ti er tilfredse med resultatet i 3-12 måneder. Effekten mærkes 2-3 dage efter injektionsbehandlingen.

Gratis konsultation

Ring allerede i dag på tlf. 31 21 64 24 og hør mere. Du bliver konsulteret af hudlæger, der er eksperter i hudsygdommen hyperhidrose. Du kan både blive konsuleret og behandlet i København og i Virum.

Er der bivirkninger af behandling af overdreven svedtendens med Botox?

Eventuelle gener efter behandling med Botox / Vistabel er forbigående. Blå mærker, tørhed og øget svedtendens på andre områder af kroppen kan ske.

Hvad skyldes overdreven svedtendens?

Sygdommen kan være arvelig, og uden påviselig årsag, men den kan også skyldes bivirkninger af medicin, som for eksempel migrænemidler, antidepressive midler eller NSAID. Hyperhidrose kan også skyldes andre sygdomme – for eksempel stofskiftesygdomme, forskellige sjældne neurologiske lidelser (herunder sklerose), diabetes eller blodsygdomme.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Cecilie Østberg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg