BodyFX - kropsskulpturering, fedtreduktion og hudopstramning

Kvindeansigt

BodyFX - kropsskulpturering, fedtreduktion og hudopstramning

BodyFX er en sikker og langtidsvirkende behandling, der på samme tid skulpturerer kroppen (smelter uønskede fedtdepoter), reducerer fedt, opstrammer huden og reducerer cellulite (også kaldet appelsinhud).

DermoCosmetic tilbyder denne veldokumenterede behandling som den første klinik i Danmark. Behandlingen tilbydes hos DermoCosmetic i København.

Body FX metoden og hvordan behandlingen foregår

Metoden er baseret på radiofrekvens energi. Apparatets BodyFX applikatorer (elektroder) leder varme ned i huden og dets underliggende fedtvæv. Dette sætter gang i blodcirkulationen og får hudvævet til at blive opvarmet dybt ned i det sub-dermale hudlag. Der sker en ensartet opstramning af huden, og en smeltning af fedtcellerne går i gang.

Animation der viser BodyFX behandlingsprincippet. BodyFX giver en effektiv ikke-invasiv fedtreduktion, kropskonturering og hudopstramning på samme tid.

BodyFX er et ikke-kirurgisk alternativ til fedtsugning. BodyFX er en sikker behandling til alle dele af kroppen, hvor man oplever genstridige fedtdepoter. Metoden udgør et ikke-kirurgisk alternativ til kirurgisk fedtsugning (liposuction).

Fedtbehandling

Kvindelår før og efter

BodyFX´s vakumpres og kontrollerede energi rammer det sub-dermale fedt og fjerner reducerer genstridigt, uønsket kropsfedt. På billedet ses før og efter 6 behandlinger af nedre mave samt ydrelår.

Kvindelår før og efter

Body FX benhandlinger fokuserer på huden og det dybe væv og giver også et effektivt resultat hvor cellulite (appelsinhud) reduceres. På billedet ses før og efter 6 behandlinger af nedre mave samt ydrelår.

Hovedfordele ved BodyFX metoden

BodyFX applikator

BodyFX applikatoren der sættes på huden og sikrer en ensartet behandling

  • Højt udviklet teknologi, der sikkert leverer ensartet og dyb opvarmning.
  • Aktiv temperatur styring og kontrolleret energi - optimal komfort og sikkerhed under behandlingen.

Hvor mange BodyFX behandlinger skal der til, for at nå det optimale resultat?

For at opnå de bedste resultater, anbefales ugentlige behandlinger over en periode på 8 uger. Der er ingen down-time efter behandlingen, man kan fortsætte med de daglige gøremål direkte efter behandlingen.

Hvordan føles BodyFX behandlingen?

Under selve BodyFX behandlingen vil man mærke en varme i huden, som bedst kan sammenlignes med en dybdemassage. Umiddelbart efter behandlingen vil de fleste opleve en let rødme i det behandlede område.

Kvindemave før og efter behandling

Før-efter behandling med BodyFX

Forskellen på BodyFX og fedtfrysning (CoolSculpting, Cooltech o.lign.)

BodyFX Zeltiq, CoolSculpting og Cooltech
Behandlingsområder Effektiv ikke-invasiv fedtreduktion, kropskonturering og hudopstramning på samme tid. Den eneste fedtreducerende behandling, som opstrammer huden. Effektiv ikke-invasiv fedtreduktion uden hudopstramning.
Målgruppe Til dig der både ønsker fedtreduktion og hudopstramning. Til dig der kun har behov for fedtreduktion.
Princip Destruerer fedtcellerne ved hjælp af radiofrekvens og varme. Radiofrekvens skaber opvarmning dybt i huden og opstrammer huden og smelter fedtcellerne væk over tid. Kuldebaseret teknologi. Fedtcellerne forsvinder over tid.
Behandler Hands-on, behandler udfører hele behandlingen og er tilstede fra A-Z under hele behandlingsforløbet. Behandler og kunde kan kommunikere om behandlingen mens den finder sted. Kunde får sat vakuum på og får det taget af igen af en behandler. Under selve frysningen ligger kunden alene og kan tilkalde behandler efter behov
Appelsinhud Kan forbedre cellulite ("appelsinhud"). Reducerer hud med dimser, genskaber elasticitet i huden på mave, hofter, talje etc. Behandler ikke cellulite og genskaber ikke elasticiteten.
Tid før virkning De bedste resultater ses 2-4 mdr. efter behandling. Fedtcellerne kan fortsætte med at smelte selv efter 6 mdr. Det endelige resultat ses 3 mdr. efter behandlingen.
Antal behandlinger En serie på 8 behandlinger med 4-8 ugers interval anbefales for et optimalt resultat.
Store rabatter på 2. og 3. område. Vedligeholdende behandling anbefales 2-3 gange årligt.
1-2 behandlinger i hvert område. Man betaler for antal områder, der behandles. Genbehandling kan ske efter 3 mdr.
Varighed af hver behandling Behandlingen tager 15-30 minutter pr. område. Op til 3-4 områder kan behandles på samme dag. Behandling af 1 område tager ca. 1 3/4 time. Op til 3 områder kan behandles på samme dag.
Hvordan behandlingen opleves Behandlingen opleves ofte som en typisk varm dybdemassage. Behandlingen opleves ofte som en svag pressende og stikkende fornemmelse i starten af behandlingen.
Nogle føler et mindre ubehag, når vakumapplikatoren tages af og det behandlede, nedkølede område masseres af behandleren.
Sideeffekter Man vil ofte opleve rødme og varme I det behandlede område i de første få timer efter behandlingen. Almindelige gøremål kan genoptages straks derefter. Man oplever en mild hævelse i det behandlede område.
Det er almindeligt at føle sig oppustet og se hævet ud i nogle uger efter behandlingen.
Det behandlede område kan være ømt, når det berøres i 2-7 dage efter behandlingen.
Man kan opleve midlertidig følelsesløshed 2-6 uger efter behandlingen.