Behandling af hårtab

Kvindeansigt

Behandling af hårtab

Nu kan vi hjælpe dig med at få stoppet udtynding af dit hår og sat gang i din naturlige hårvækst. Løsningen er HR3 Matrix mesoterapi behandlingssystem til hår og hårbund med brug af Dermaroller, hvor vi samtidig tilfører din hovedbund unikke præparater.

Supertilbud i november og december 2018: Spar 1.000 kr. ved køb af 6 behandlinger. Din pris: 7.900 kr. (normalpris: 8.900 kr.). Se priser på behandling af hårtab.

Hvad består behandling af hårtab af?

Behandlingen består af et behandlingsforløb hos DermoCosmetic med brug af microneedling ("Dermaroller"), hvor vi samtidig tilfører din hovedbund unikke præparater, som er kendte for at genskabe hårvækst.

Hovedbund før og efter behandling mod hårtab

Hårbund hos mand før og efter 6 måneders behandling med Dermaroller i kombination med H3R Matrix præparater

Microneedling er en forskningsmæssig velunderbygget metode til at få aktive medicinske præparater til at trænge ned gennem hudens yderste hudbarrierer og virke effektivt, modsat hvis man udelukkende påsmører præparaterne på huden.

H3R Matrix præparater mod hårtab

H3R Matrix præparater til behandling af hår og hårbund

Hos DermoCosmetic anvender vi følgende HR3 Matrix Mesoterapi præparater til din behandling:

  • Sephora Japonica Linne Complex. Mange former for hårtab skyldes ophobning af DHT (Dihydrotestosteron), der ødelægger hårsækkene. HR3 Matrix præparatet Sephora Japonica Linne Complex blokkerer ophobningen af DHT.
  • Hexapeptid – 33 og kobber tripeptid, aminosyrer, som stimulerer væksten af blodkar, cellereproduktionen og aktiverer væksthormoner. Mange tilfælde af hårtab hænger sammen med en nedsat mikro-blodcirkulation omkring hårsækkene.

Herudover skal du hjemme dagligt pleje din hovedbund og hår, ved at påføre en tonic og vaske dit hår med en specialshampoo fra HR3 Matrix, begge produkter forhandles hos DermoCosmetic.

Hvor mange behandlinger skal der til, for at få sat gang i hårvæksten igen?

Behandlingsforløbet består af 6-12 behandlinger, afhængig af årsagen til dit hårtab og hvor fremskredet hårtabet er. Du vil kunne se resultatet efter 3-4 måneder. Du kan vedligeholde resultatet af dine behandlinger ved at gentage disse i klinikken 2 -3 gange årligt.

Hovedbund med hår

Hair-extensions, permanent, afblegning, graviditet mm. kan give tyndere hår og/eller hårtab

Er behandling af hårtab med HR3 Matrix mesoterapi noget for mig?

Behandlingen er velegnet til dig, der oplever at dit hår er blevet tyndere og / eller du er begyndt at miste håret indenfor de sidste par år. Behandlingen er både velegnet til kvinder og til mænd, som oplever:

  • Pletskallethed
  • Håret er blevet tyndere (f.eks. efter graviditet)
  • Håret er blevet belastet af ydre forhold (f.eks. extensions, permanent, afblegning mm.)

Er du helt skallet, er behandlingen ikke velegnet til dig. Vi tilbyder ikke behandling af hårtab hos DermoCosmetic i tilfælde af specifikke hårbundssygdomme, men henviser i stedet til diagnosticering og behandling hos Hudlægerne i Virum på tlf. 45 85 75 15. NB! Husk at få henvisning fra egen læge først.

Behandling af hårtab med microneedling og tilførsel af aktive stoffer mod hårtab er efterhånden en kendt behandlingsform i kosmetiske hudlægeklinikker.

HR3 Matrix mesoterapi mod hårtab produceres af Genosys. DermoCosmetic gennemfører årligt hundredevis af Dermaroller behandlinger med udstyr og præparater fra Genosys.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer