Baby-Botox behandlingsmetoden

Kvindeansigt

Baby-Botox behandlingsmetoden

Baby-Botox er et populært navn for behandling med mindre mængder Botox end i en "klassisk" Botox behandling. Baby-Botox er især for de 20-35 årige til forebyggelse af rynker eller til diskret at udligne de begyndende fine linjer og små overfladiske rynker.

Baby-Botox bruges ikke til babyer! Der er derimod tale om behandling med mindre mængder Botox end i en klassisk Botox behandling. Ofte kan mindre doser Botox (mikro-doser) også anvendes forebyggende, dvs. for at undgå dannelse af markante rynker og sikre mere bevægelse i ansigtet end ved en ”klassisk” Botox behandling.

Baby-Botox er især velegnet til yngre mennesker, typisk aldersgruppen 20-35 år. På dette tidspunkt i livet har man ofte kun fine linjer og små, overfladiske rynker i ansigtet.

Baby Botox kan også bruges til at behandle områder i ansigtet på personer over 35 år, hvor man normalt vil fraråde Botox behandling p.ga. risiko for hængende øjenlåg og tunge øjenbryn.

Hvad er fordelene ved Baby-Botox?

Baby-Botox behandling har den store fordel, at man undgår risikoen for et "frosset ansigtsudtryk" og i stedet opnår et mere subtilt (diskret) og naturligt udtryk med fuld mimik.

Behandlingen er ikke velegnet til alle. Har man allerede tydelige rynker, linjer og folder i ansigtet, er der brug for en "klassisk Botox behandling", der giver en decideret afslapning af de muskler, som ellers får rynkerne til at ses tydeligt i ansigt.

Baby Botox kan også bruges til at behandle områder i ansigtet på personer over 35 år, hvor man normalt vil fraråde Botox behandling pga. risiko for hængende øjenlåg og tunge øjenbryn.

Kvindeansigt under behandling

Baby-Botox er velegnet til aldersgruppen 20-35 år, hvor der typisk er brug for mindre mængder Botox end ved en klassisk Botox behandling

Hvilke områder i ansigtet egner sig til en Baby-Botox behandling?

Især ved behandling af rynker ved siden af øjnene ("kragetæer") på yngre personer, er det ofte en stor fordel at anvende små mængder Botox. På de fleste unge er det oftest en fordel at anvende små mængder Botox ved behandling af området over øjenbrynene, ved siden af øjnene og i panden.

Vi er forskellige og har ikke brug for præcis den samme type Botox behandling

Botox beskyldes ofte for at efterlade et lidt frossent udtryk i ansigtet, dvs. et ansigt uden en naturlig mimik. Problemet skyldes dog ikke selve det, at man er behandlet med Botox, men derimod et forkert valg af teknik ved behandling. Det vigtige budskab er, at vi er forskellige, og der er derfor ikke én type Botox behandling, der passer til os alle. Bliver du behandlet af eksperter i Botox behandling, er risikoen for et unaturligt udseende resultat minimalt.

Målet med en Botox behandling er at bevare det personlige, naturlige udtryk i ansigtet, samtidig med få skabt balance i ansigtet og komme til at se smukkest og samtidig naturlig ud.

Er man helt ung og op til ca. 35 år, er der ofte brug for mindre doser Botox for at nå et smukt og naturligt resultat. Er man ældre end det, er der oftest brug for større doser Botox – også selv om målet er at opnå et naturligt ansigtsudtryk. I nogle tilfælde kan Baby-Botox dog godt være en god løsning til dig, der er over 35 år. Det vil typisk være i tilfælde, hvor du har erfaring med at du får "hængende" øjeomgivelser af en klassisk Botox behandling.

Jo yngre man er, jo sjældnere er der brug for at blive behandlet med Botox, og jo ældre man er, jo oftere skal man behandles for at vedligeholde resultatet.

Baby-Botox kan bruges til at forebygge linjer og rynker i ansigtet og vedligeholde et smukt resultat

Det diskrete resultat, man opnår med en Baby-Botox behandling, er perfekt til at forebygge tydelige linjer og rynker i ansigtet allerede, når man er i 20´erne. Behandling med små mængder Botox gør, at rynker forebygges, før de når at blive dannet, og på den måde kan man fastholde et ungdommeligt udseende.

Med Baby-Botox behandlinger kan man undgå at få dybe rynker, som med tiden ellers træder frem i ansigtet, selv når det er i ro. Og det betyder samtidig, at man senere i livet ofte ikke har brug for så store mængder Botox, som man ellers har brug for.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer