Akne i moderat form

Kvindeansigt

Akne i moderat form

Ubehandlet kan denne form for akne resultere i akne ar

De fleste tilfælde af akne hos især unge i puberteten er heldigvis oftest udover fedtet hud og hudorme begrænset til overfladiske akne læsioner.

Akne i moderat form ses ofte som akne læsioner. Situationen er kendetegnet ved betændte røde bumser uden eller med gul top. Denne form for akne kaldes: Papulo-pustuløs akne.

Hvordan opstår akne?

Acnen opstår i forbindelse med at den androgene produktion (de mandlige kønshormoner) går i gang hos begge køn og akne aftager da ofte efter puberteten. Den androgene produktion stimulerer talgkirtlerne til at danne mere hudfedt.

Akne i pande, før/efter behandling

Før-efter behandling af akne med NeoStratas hudplejeserie målrettet akne hud

Den moderate form for akne kan behandles, selv om du må regne med, at behandlingen ikke er overstået én gang for alle. Ubehandlet kan aknen resultere i mere alvorlige betændelsestilstande.

Moderate former for akne er en naturlig del af teenagers liv. Aknen er ofte psykisk belastende og ødelæggende for et tilfredsstillende socialt liv. Derfor er det vigtigt med en tidlig og god behandling.

Hvordan kan moderat form for akne behandles?

Ved moderat, overfladisk akne er det ofte tilstrækkelig med lokalbehandling. Lokalbehandling kan fås på apoteket eller som receptpligtig medicinsk creme. Lokalbehandling med receptpligtige cremer har som oftest bivirkninger i form af afskalning og rødme af huden.

I DermoCosmetic behandler vi moderate tilfælde af akne med NeoStrata Akne hudprogram og akne peeling. NeoStratas Akne hudprogram er en mellemting mellem hudpleje og medicinske cremer såkaldte ”cosmeceuticals”, der ikke irriterer huden på samme måde.

Vi tilbyder også at behandle akne med Salicylsyre peeling.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz