Akne i mild form

Kvindeansigt

Akne i mild form

Den milde form for akne kan meget nemt behandles

De fleste tilfælde af akne hos især unge i puberteten er heldigvis oftest begrænset til fedtet hud og hudorme.

Hvad er hudorme?

Hudorme er de små prikker i huden, som man ofte finder på eller omkring næsen og hagen. En hudorm er som oftest sort eller hvid, og er en slags akne man kalder for (sorte) åbne komedomer eller (hvide) lukkede komedomer.

Akne i ansigt, før/efter behandling

Før-efter behandling af akne på hage og kinder med NeoStratas hudplejeserie målrettet akne hud

Hudormen er ikke reelt set en bums, men først trin til at blive en bums. En bums udvikler sig først, når der kommer bakterie i hudporen. Den sorte hudorm er ikke sort fordi huden er beskidt. Det er pigmentet i huden, der giver den sorte farve.

Hvordan opstår hudorme?

Acne, herunder hudormene, opstår i forbindelse med at den androgene produktion (de mandlige kønshormoner) går i gang hos begge køn og akne aftager da ofte efter puberteten. Den androgene produktion stimulerer talgkirtlerne til at danne mere hudfedt.

Akne i panden, før/efter behandling

Før-efter behandling af mild form for akne i panden med NeoStratas hudplejerserie målrettet akne hud

Den milde form for akne med hudorme kan meget nemt behandles, selv om du må regne med, at behandlingen ikke er overstået én gang for alle.

Ubehandlede hudorme kan resultere i betændelsestilstande

Især hvide hudorme, der er lukkede, kan ubehandlet resulterer i betændelsestilstande.
Milde former for akne er en naturlig del af teenagers liv. Akne kan dog selv i sin milde form være psykisk belastende og ødelæggende for et tilfredsstillende socialt liv. Derfor er det vigtigt med en tidlig og god behandling.

Lokalbehandling af hudorme der ikke irriterer huden

Ved mild, overfladisk akne med hudorme er det ofte tilstrækkelig med lokalbehandling. Lokalbehandling kan fås på apoteket eller som receptpligtig medicins creme. Lokalbehandling med receptpligtige cremer har som oftest bivirkninger i form af afskalning og rødme af huden.

Hvordan vi behandler hudorme og andre former for mild akne i DermoCosmetic

I DermoCosmetic har vi derfor udvalgt en mellemting mellem hudpleje og medicinske cremer såkaldte ”cosmeceuticals” som ikke irritere huden på samme måde.

Vi behandler milde former for akne med hudorme med NeoStrata Akne hudprogram - særligt virksomme hudplejeprodukter og akne peeling.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz