Erik Obitz
Dr. med.


man-fre 10-17

31 21 64 24

Online booking

Optimale laserbehandlinger tilpasset din hud

Nyt måleinstrument giver endnu sikrere IPL- og ICON laserbehandlinger, tilpasset lige til din hudtype. Apparatet måler tætheden af melanin i din hud, og resultatet bruges som input til vores laserudstyr.

Måleinstrument Skintel Melanin Reader

Skintel® Melanin Reader™ til præcis indstilling af IPL og fractional laser

I sommerperioden udsættes huden ofte for solens stråler. Vi bruger Skintel® Melanin Reader™ som et supplement til at fastlægge indstilling af vores IPL og fractional laser: Er: Glass 1540 nm fra ICON til en sikker behandling af præcis din hudtype.

Skintel® Melanin Reader™ er et lille apparat koblet til vores ICON IPL og laserapparat, der måler tætheden af melanin i din hud forud for laserbehandlingen. Viden om hvor meget melanin der er i din hud fungerer som et sikkert input til indstilling af apparatet, så du opnår et optimalt resultat. Vel at mærke samtidig med at risikoen for overbehandling minimeres.

Vi benytter os samtidig selvfølgelig også af vores hudlæge faglige viden og metoder til at afdække din hudtype. Vi undersøger din hud nøje og spørger ind til din huds nylige udsættelse for sol.

Skintel apparatet virker ved at måle hudens diffuse refleksion af tre unikke bølgelængder af lys. Disse værdier computerbehandles til en melanin indeksværdi, som fortæller hvilken specifik behandling der anbefales.