Erik Obitz
Dr. med.


man-fre 10-17

31 21 64 24

Online booking

Mikropigmentering tilbydes igen i DermoCosmetic

Permanent makeup (mikropigmentering) er tilbage i DermoCosmetic. Slip for at farve øjenbryn, lægge eyeliner eller markere dine læber med læbestift og -blyant hver dag. Vi tilbyder behandlingerne i klinikken i København af en erfaren mikropigmentist.

Det sidste halve års tid har vi oplevet at stadig flere kunder henvender sig til og for at få permanent makeup. Det er en behandling, vi har haft i vores udvalg før, og som vi nu er super glade for at kunne genoptage efter Melaine Ahle er blevet ansat i DermoCosmetic i København.

Melaine Ahle

Melaine Ahle er DermoCosmetics erfarne mikropigmentist

Måske du allerede har mødt Melaine, hvis du har været på besøg hos DermoCosmetic i København? Melaine udfører laser og IPL behandlinger (under oplæring) og er desuden en del af vores kundeservice team, du møder i telefonen og i receptionen.

Permanent makeup kaldes også for mikropigmentering, kosmetisk tatovering og semi-permanent makeup. Det sidste navn er egentlig det mest "korrekte", for der er ikke tale om en egentlig tatovering og behandlingen er ikke permanent, da farvepigmenterne kun implanteres i det øverste hudlag 0,06 til 0,12 mm dybt. Behandlingen er derfor semi-permanent.

Permanent makeup hos DermoCosmetic et oplagt valg for dig, der ønsker at opnå et naturligt resultat, med fokus på symmetri i ansigtet, foryngelse eller forskønnelse af ansigtstrækkene.

Ring og hør mere og book tid til en gratis konsultation på tlf. 31 21 64 24.