Erik Obitz
Dr. med.


man-fre 10-17

31 21 64 24

Online booking

Medarbejdere i DermoCosmetic

Erik Obitz - dr. med, speciallæge i Dermatologi og grundlægger

Erik Obitz

Erik Obitz er en af de mest erfarne kosmetiske hudlæger i DK. Han træner andre læger og sygeplejersker på masterniveau og udfører både konsultationer og behandlinger i klinikkerne.

Mere om Erik Obitz


Mia Langberg Rasmussen - sygeplejerske

Mia Langberg Rasmussen

Mia er specialuddannet kosmetisk sygeplejerske og udfører bl.a. behandlinger med Botox / Vistabel, Restylane, peelinger, karsprængninger på ben, IPL og laserbehandlinger.

Mere om Mia Langberg Rasmussen


Melaine Ahle - mikropigmentist og laserbehandler

Melaine Ahle

Melaine Ahle er mikropigmentist og laserbehandler, og udfører permanent makeup behandlinger (mikropigmentering), permanent hårfjernelse og tatoveringsfjernelse.

Mere om Melaine Ahle


Mia Asp - receptionist

Mia Asp

Mia Asp er specialuddannet til sit arbejde som receptionist, hun er målrettet uddannet til at servicere kunder i klinikker som vores, idet hun er uddannet sundhedsservicesekretær.

Mere om Mia Asp


Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Kristoffer Aas Ruvang

Kristoffer Aas Ruvang er sygeplejerske og udfører bl.a. Botox / Vistabel / Azzalure og Restylane (filler) behandlinger samt IPL og laserbehandlinger.

Mere om Kristoffer Aas Ruvang


Elisabeth Krystina Christensen - laser- og Dermaroller behandler

Elisabeth Krystina Christensen

Elisabeth er laserbehandler og Dermaroller specialist med mere end 20 års erfaring. Hun udfører især IPL- og laserbehandlinger samt hudforyngelse med microneedling.

Mere om Elisabeth Krystina Christensen


Marianne Kieffer Elholm - hudlæge

Marianne Kieffer Elholm

Hudlæge dr. med. Marianne Kieffer Elholm er en særdeles erfaren læge og har arbejdet som praktiserende speciallæge i dermatologi i mange år.

Mere om Marianne Kieffer Elholm


Nina Torres - sygeplejerske

Nina Torres

Nina Torres er kosmetisk sygeplejerske og udfører Restylane og Botox / Vistabel behandlinger, fedtfrysning med Coolsculpting samt behandler karsprængninger på ben.

Mere om Nina Torres


Wenche Obitz - ansvarlig for klinikudvikling og markedsføring

Wenche Obitz

Wenche er medejer og ansvarlig for markedsføring, kvalitetssikring og udvikling af klinikkerne. Hun har en lang karriere bag sig indenfor organisations- og kompetenceudvikling.

Mere om Wenche Obitz