Erik Obitz
Dr. med.


man-fre 10-17

31 21 64 24

Online booking

Job hos DermoCosmetic

Vi oplever en stigende tilgang af kunder i vores klinikker i København og Virum. Vi søger løbende efter dygtige og dedikerede kosmetiske behandlere, som ønsker at blive del af vores professionelle team af hudlæger, sygeplejersker og andre behandlere.

I DermoCosmetic oplever vi en stigende tilgang af kunder i vores klinikker i København og Virum. Har du mod på nye udfordringer i en stærkt voksende og veldrevet klinik med egen hudlæge og gode muligheder for faglig udvikling, så hold løbende øje med aktuelle stillinger her.

Aktuelle job hos DermoCosmetic

Nedenfor kan du se aktuelle ledige stillinger hos os:

Uopfordrede ansøgninger

Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning:

  • Hvis du er sygeplejerske og er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre Botox, filler og laserbehandlinger
  • Du ikke er sygplejerske (men f.eks. kosmetolog) og er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage permanent hårfjerning, og hvis du har stor behandler erfaring med Dermaroller (micro-needling) og evt. fedtfrysning.

Vi ansætter i øjeblikket ikke sygeplejersker, som ikke allerede er registreret hos Sundhedsstyrelsen til at udføre kosmetiske behandlinger.

Er du interesseret i at blive oplært og registreret som kosmetisk sygeplejerske?

Du har mulighed for dette ved selv at betale for uddannelsen. Du er velkommen til at kontakte os (Wenche Obitz, tlf. 30 53 87 38, wob@dermocosmetic.dk) og høre mere om dine muligheder.