Erik Obitz
Dr. med.


man-fre 10-17

31 21 64 24

Online booking

Fup og fakta om uønsket hårvækst (hirsutisme) og PCO

I den seneste omtale i medierne af uønsket unaturlig hårvækst (hirsutisme) grundet PCO, manglede der fokus på muligheden for gratis behandlinger ved henvisning fra egen læge. Fakta er, at du har mulighed for 5 gratis behandlinger, hvis du bor i Region Hovedstaden.

På det seneste har der i medierne, både på TV og i ugeblade, været stor fokus på behandling af uønsket og unaturlig hårvækst (hirsutisme) grundet PCO (polycystisk ovarie syndrom).

Desværre har der ikke været fokus på, at du som borger i Region Hovedstaden har mulighed for, med en henvisning fra egen læge, at kunne modtage 5 vederlagsfrie behandlinger i ansigt og på hals, hvis du er diagnosticeret med hirsutisme. Polycystisk ovariesyndrom (PCO) er den næsthyppigste årsag til hirsutisme.

I andre regioner er reglerne ofte anderledes. Kontakt din egen læge for at høre hvordan reglerne er i din region.

I DermoCosmetic tilbyder vi ikke behandling af kunder med henvisning fra egen læge. I stedet henvises til hudlægerne i Virum på tlf. 45 85 75 15, hvor DermoCosmetics hudlæge Erik Obitz også arbejder.

I DermoCosmetict tilbyder vi at hjælpe dig med permanent hårfjerning når du har hirsutisme (uønsket unaturlig kraftig hårvækst), f.eks. på grund af PCO, i følgende tilfælde:

  • Du har allerede modtaget 5 vederlagsfrie behandlinger (over sygesikringen) i ansigt og på hals og har stadig brug for flere behandlinger for at blive hårfri, men har ikke krav på flere behandlinger fra det offentlige.
  • Du har uønsket, unaturlig kraftig hårvækst andre steder end i ansigt og på hals og er derfor ikke berettiget til 5 vederlagsfrie behandlinger (over sygesikringen).
  • Du ønsker ikke at benytte muligheden for at få vederlagsfri behandlinger (over sygesikringen), men ønsker selv at betale for dine behandlinger, f.eks. for straks at kunne komme i gang med behandlinger.

Behandling af uønsket hårvækst foregår i DermoCosmetic til markedet billigste priser. Vi har prisgaranti og den højeste kvalitet i laserapparater.