Erik Obitz
Dr. med.


man-fre 10-17

31 21 64 24

Online booking

Om os

Det er DermoCosmetics mission at tilfredsstille vores kunders behov i et trygt og lægefagligt miljø. Tillid og en særdeles høj etik i behandlingerne samt ærlighed og diskretion, er nøgleord i DermoCosmetic.

Klinikkens mål er at behandle rynker og skabe hudforyngelse med de mest effektive, veldokumenterede og sikre metoder.

DermoCosmetic ansatte, kollage med 10 medarbejdere

Team DermoCosmetic

Vi lytter til dine forventninger og tilbyder dig en grundig vejledning, behandling og opfølgning. Du finder vores DermoCosmetic klinikker i København og i Virum samt i Helsingør.

Vi tilbyder dig professionelle kosmetiske behandlinger af speciallæge i hudsygdomme, dr. med. Erik René Obitz og af speciallæge i hudsygdomme, Martin Glud, samt af specialuddannede sygeplejersker og specialtuddannede IPL- og laserbehandlere, der alle tilsammen har erfaring med alle facetter af kosmetiske hudbehandlinger.

Indgang med træer, Hammerensgade København

DermoCosmetic i hjertet af København - Hammerensgade 6 ved Esplanaden

Vi tilbyder kun at behandle patienter, hvor vi er sikker på, at deres forventninger står mål med de opnåelige resultater.

Vores mål er at behandle rynker og skabe hudforyngelse, foretage ansigtsløftning og fjerne pigmentpletter, karsprængninger med de mest effektive, veldokumenterede og sikre metoder. Behandlingerne i DermoCosmetic sigter altid på at understøtte den enkelte kundes selvtillid og livskvalitet på en måde, der ikke skade sundheden.

DermoCosmetic er en dermatologisk (hudlæge) privatklinik med mange års erfaringer i dermo-kosmetiske behandlinger. Vi er glade for, at kunderne kommer igen og igen, f.eks. er der flere kunder, der har været med os siden vi startede klinikken i 2005.

Om Erik René Obitz, hudlægen bag DermoCosmetic

Erik René Obitz har været læge i mere end 23 år, speciallæge i hudsygdomme siden 1998, og han har en doktorgrad fra Københavns universitet i 1996. Erik René Obitz har tidligere arbejdet som hudlæge på samtlige universitetshospitaler i Danmark og har forsket i Danmark og i USA.

Erik Obitz udfører laserbehandling for kunde

Laserbehandling i DermoCosmetic i Virum

Han er medlem af flere lægefaglige bestyrelser og har en høj etisk tilgang til sit fag. Interessen for god service og etik afspejler sig i at han er suppleant i lægeetisk råd og har siddet i Sundhedsstyrelsens rådgivende råd indenfor kosmetiske behandlinger.

Erik René Obitz træner andre behandlere i behandling med fillere og med Botox / Vistabel.

Han er, foruden sit daglige virke i DermoCosmetic, også privat praktiserende dermatolog (hudlæge) i Virum, se Hudlægerne i Virum.

Erik René Obitz driver DermoCosmetic København, DermoCosmetic Virum og DermoCosmetic Helsingør.