Erik Obitz
Dr. med.


man-fre 10-17

31 21 64 24

Online booking

Skulpturering af ansigtet

Få genoprettet volumen og defineret smukke konturer

I DermoCosmetic anvender vi de mest veldokumenterede og sikre metoder til at du opnår en markant forskønnelse og foryngelse uden kirurgisk indgreb. Speciallæge i hudsygdomme dr.med. Erik Obitz og vores specialuddannede sygeplejersker er eksperter i at skulpturere ansigtet med udgangspunkt i anerkendt viden om æstetik og skønhed.

Nye lavere priser på Restylane og Juvederm behandlinger. Vi udfører stadig flere Restylane behandlinger. Det betyder bl.a., at vi har opnået mere fordelagtige indkøbspriser fra vores leverandører. Se de nye priser her.

Kvinde 28 år, ansigt før og efter, forfra højre

Det endelige resultat efter et behandlingsforløb på et halvt år. Et endnu smukkere og endnu mere attraktivt ansigt ved hjælp af filler behandlinger, Botox / Vistabel, permanent makeup og laser / IPL.

Vi tager udgangspunkt i dit naturlige udseende. Sammen lægger vi et personligt behandlingsprogram, som revurderes løbende og tilpasses dine behov for hvordan dit ansigt optimalt "skulptureres, "løftes" og gøres markant endnu smukkere.

Du kommer ikke til at se "behandlet ud" hos DermoCosmetic. Målet er altid harmoni og balance i dit ansigt. Vi undgår, simple, stereotype og kortsigtede behandlinger med f.eks. alt for voldsomme og ubalancerede volumen behandlinger. I stedet bringer vi gennem måneders lange behandlingsforløb dit ansigtsform og din hud tilbage til en yngre alder.

Stig Andersen før og efter Restylane behandling

Efter behandlingsforløbet med "enhance" teknologien har Stig opnået mere attraktive og stærkere maskuline ansigtstræk. Næsen er rettet diskret op, mens den mest markante del af behandlingen ses i kæbelinjen og op mod ørerne.

Skulpturering bruges til at genoprette volumen og definere ansigtet (skabe konturer). Du kan f.eks. opnå højere og mere volumen i dine kindben få mere fylde andre steder i ansigtet, rettet mindre næse asymmetrier og få reduceret en vigende hage.

Karina Byberg før/efter rynkebehandling

Skulpturering af ansigt før-efter behandling. Resultatet er et smukt og endnu mere feminint ansigt

Behandlingerne udføres typisk med ikke-permanente fillere eller semi-permanente fillere. Efter den enkeltes behov og ønsker suplerer vi ofte behandlingerne med laserbehandlinger eller peelinger for også at skabe en smuk og vitalt udseende hudoverflade.

Ansigt fra siden, før/efter behandling med Restylane

Før-efter skulpturering af hage med ikke-permanente fillere