Erik Obitz
Dr. med.


man-fre 10-17

31 21 64 24

Online booking

Hvordan kan akne behandles?

Uanset sværhedsgrad er der hjælp at hente hos en hudlægeklinik

Du kan få hjælp til uren hud.

Alle der har uren hud og akne kan uanset sværhedsgraden hjælpes med en eller flere behandlingsmetoder. Uanset om du har fedtet hud i ansigtet, bumser i nakken eller på ryggen. Der findes effektive effektiv hjælp til uren hud og midler mod hudorme, bumser kan fjernes!. Du kan opnå en flot og smuk hud igen. Det kræver "blot" en målrettet og kontinuerlig indsats.

Akne er en meget udbredt hudsygdom. Her kan du læse mere om hvad akne skyldes.

En tidlig indsats mod akne er vigtig

Akne kan være psykisk belastende og ødelæggende for et tilfredsstillende socialt liv. Derfor er det vigtigt med en tidlig og god behandling. Jo tidligere du kommer i gang med behandlingen, jo bedre bliver resultatet, og jo mindre bliver risikoen for udvikling af ar.

Akne er en plage for mange teenagere, men især kvinder oplever akne i voksenlivet

Akne i pande, før/efter behandling

Før -efter akne behandling med NeoStrata hudplejeprogram

Hudlæger er eksperter i akne

Har du dybe acne udbrud eller svære tilfælde af akne, er det vigtigt, at du søger behandling hos en hudlæge. Hudlæger er eksperter i at behandle de svære former for akne. Du kan kontakte Hudlægerne i Virum tlf. 45 85 75 15 efter du har fået en henvisning fra egen læge.

Tåler du ikke behandling med Isotretinon eller ønsker du ikke at anvende dette præparat, kan vi i DermoCosmetic tilbyde behandling med Kleresca Lysterapi.

Behandling af akne kræver tålmodighed

Effekten af en behandling kræver tålmodighed, og det er vigtigt at være opmærksom på, at akne er en hudsygdom, der ofte varer flere år med gentagne udbrud.

Akne ar behandling ansigt før/efter

Før -efter akne ar behandling med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm

Behandling af mild akne

Ved mild, overfladisk akne med hudorme og moderat akne (papulo-pustiløs akne) tilbyder vi en effektiv behandling, der kombinerer de mest virksomme metoder og præparater:

Mange oplever også akne pletter. Der er tale om misfarvninger i huden som følge af akne. Dette hudproblem behandler vi også i DermoCosmetic. Vi tilbyder vedligeholdelsesbehandlinger.

Behandling af akne ar med Fractional Laser, før/efter

Før-efter behandling af akne ar med fractional laser (erbium) ICON

Behandling af mild akne som ikke irriterer huden

Behandling med NeoStratas cremer og antibiotisk creme målrettet akne kombinerer vi ofte med Salicylsyre peeling.

Ubehandlet akne medfører ofte akne ar for livet

Ubehandlet akne resulterer desværre ofte i akne ar. Ar der vil følge dig resten af livet.

Hvis du får akne ar eller allerede har akne ar er der hjælp at hente. Acne ar kan reduceres med lasere, potente peelinger og med Dermaroller. Alle behandlinger, vi med gode resultater tilbyder i DermoCosmetic.

Vi er en kosmetisk hudlægeklinik og har stor erfaring i at vurdere, hvilken behandling der vil være bedst egnet til dig og behandle dig med de bedste resultater til følge.

Behandling af moderat og svær akne

Tåler du ikke isotretinoin eller ønsker du ikke behandling hermed, tilbyder vi i DermoCosmetic et Kleresca akne behandlingsforløb mod egenbetaling.